tisdag 20 april 2010

kattakut

Marcus har åkt iväg med Stella till Norsholms djursjukhus precis. Fanns inga tider här när jag väl kom fram och hon trodde det kunde handla om urinkristaller, något som kan bli väldigt akut snabbt på en katt så snarast (idag) skulle vi uppsöka något av de närliggande ställena. Stackars Stella. Hoppas det går bra där och att han kan få medicin och bli frisk.
Jag känner mig helt knäckt. Blir jätteorolig. Stella är ju vår första håriga bebis och han får inte må dåligt.
Vi ska ut och rulla nu jag och Milo. Måste ha lite frisk luft och det blir till att välja mellan pest och kolera och kolera blir det idag, en liten promenad med andra ord.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas verkligen det gått bra med Stella hos veterinären, så att ni fått nån bra medicin. Håller tummarna jättehårt för er och Stella!
//Maggan1

Helene sa...

Jag håller tummarna för lilla Stella! Har själv hundar, så jag vet hur mycket de "håriga bäbisarna" betyder för en!

Anonym sa...

Hoppas allt går bra med Stella!Hoppas.. Min älskade gosekatt för 3 månader sedan hemma och jag är knäckt , men börjar stappla mig fram . Det värsta de kan säga skaffa en ny! Hur tänker folk? Han blev nästan 14 år. Old man pigg ofta lite senil men goast i världen. Han fick inte dö men gjorde det i min famn . Separatkremerad har honom en urna jag gjort i ordning själv mycket vacker har en tavla med foto o hans päls runt om. Nu håller jag alla tummar jag kan för Stella o er. Kramar lycka till

Catrine sa...

Stella är väl ändå ett tjejnamn?

Manduzana stickar sa...

Vår hankatt har också råkat ut för det där. Man är så jäkla orolig då! Men nu mår han bra igen och äter specialmat för att motverka fler kristaller.