fredag 2 april 2010

långa fredagen här igen

Dagen har knappt börjat och ändå känns det som att den redan har hållt på i en evighet. Det är inte bara av ondo men man undrar ibland, roligt går ju fort...
Det började med sol och jag hoppas den väljer att komma tillbaka för vi ska ut efter Milos lur och då hade det varit trevligt att få värma sig lite i dess sken. Hursom så ska vi ut och på stan. Måste hålla mig nära sittmöjligheter och undvika backar efter senaste tidens yrselanfall.
Gårdagens brittcrime-serie verkade lovande och hemsk. Ingen feel-good variant direkt och det var väl inget jag förväntade mig heller, brott och annat elände är sällan det men ibland är det bara ännu värre fast på ett ja, liksom bra sätt. De kan helt klart sina kriminalhistorier -britterna.
Ikväll kommer i alla fall del 2 och vi ska såklart se.

Hoppas ni alla har en fin påsk md massa ägg och trevligt sällskap och en inte alltför lång fredag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

förstår inte varför denna dag ska heta långfredag när den är lika kort som alla andra dagar.

Anonym sa...

Yrsel låter som lågt blodtryck! Hoppas det försvinner lika fort som det dök upp:)

Glad Påsk till hela familjen!

Kramar
/Madeleine

Gråa musen sa...

Här är det lugnt och skönt. Gubben jobbar och barnen och jag kokar färgade ägg att ha i morgon till frukostbuffen som vi brukar duka upp på Påskafton. I år lägger jag inget godis i deras förbaskade påskägg som det ska leta efter. Det får så herrans mycket av alla andra. Det blir en liten bok i stället. Glad Påsk och krama varandra nu när SJ satte krokben för eran Gbgs resa.

Meli sa...

Första aprilskämtet anusblekning: Kissie. Första aprilskämtet tuttförstoring: Linda Skugge. Med flera. Inte trevligt, men jobbar man på att hålla sig "känd" till varje pris i medierna, så...och dom kallar sig stolta fittor, vad sägs? Fy fasen.

Anonym sa...

Nu är den långa fredagen snart slut och den har inte varit speciellt mycket längre än andra dagar, fast kanske något - tycker jag hunnit mer än vanligt faktiskt.
Hoppas ni fick en skön promenad och att solen kom tillbaka så ni kunde njuta av lite vårvärme. Hos oss har det varit soligt, men ganska så kyligt i luften, så det gick inte att sitta ute och fika. Men vad gör det bara solen skiner!
Ha en fortsatt trevlig påskhelg med god mat och mycket sol och lite mer värme.
Kram Maggan1