torsdag 22 april 2010

tio lådor och ett program senare -säng

Det blev ett helt gäng lådor och imorgon ska vi börja flytta lite smått och gott till nya stället. Pappa kom med bil tidigare så det känns bra, inga onödiga promenader för någon.
Nästa torsdag kommer flyttfirma och tar resten av sakerna och med dom pengarna. He he. Fast skönt ändå att slippa det jobbet själv och ha proffs här som bär och flyttar.
Såg Mauro och Pluras kök nyss, Marcus var en av gästerna. Skönt program med god mat! Blev hungrig och började genast bläddra i Pluras kokbok efteråt eller faktiskt redan i pauserna och nästa vecka lutar det åt någon av rätterna där. Mums.
Nä nu blir det sova. Lång dag väntar och sedan några till.
God natt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ajdå har tydligen missat det mesta på tv ett tag. Nåväl brinner för barn som utsatts för våld och då får annat stå tillbaka. Skönt att flytten närmar sig. Snart dags att "boa" in sig:-)
122 dagar kvar stod det på bebbens utveckling när jag kollade nyss. Wow! Nyss stod det väl 162!? Jisses vad det går framåt. Lätt för mig att säga som inte bär på magen och står mitt i flytt, men ändå...visst har det väl gott fort?:))

Ser fram emot nya bilder på magen;) Den är ju såååå fin!
Skönt att du har föräldrarna på besök.
Var rädd om dig/er!

Kram
Madeleine

Anonym sa...

Skönt att det börjar röra sig med flytten. Och det är ju toppen att din pappa kom med bil igår, så att ni kan börja köra lite innan flyttfirman kommer nästa vecka och gör resten. Det är verkligen värt pengarna att få en firma att fixa allt det tunga bärandet och städandet.
Har nu på fm sett Mauro och Pluras kök, det var bra. Och visst blir man hungrig när man ser.....
Hoppas ni får en bra dag, måste ju kännas helbra för er att få så bra hjälp av dina föräldrar. Sitt du på en stol och dirigera, det tycker jag blir toppen.
Kram till alla! //Maggan1
Kram till