måndag 5 april 2010

bio

Sitter och funderar på om jag bara ska ha godis och läsk eller även popcorn ikväll då vi ska se Avatar.
Igen.
Jag vet det var nyss, men denna gången är det 3D! Så kul och ballt om nu ballt är ett ord som fortfarande kan användas. Vet inte om jag sett 3D sedan tv-piraterna vilket var riktigt, riktigt länge sen. På min 3D önskelista finns också Alicefilmen och den hoppas jag Marcus vill hänga med på någon gång.
Filmen börjar 20:30 och det betyder tyvärr att jag missar sista avsnittet av engelska tokbra serien och jag vet inte riktigt vad göra åt det. Hoppas desperat på repris medan jag fortsätter fundera på popcorn vs godis.

Milo ska sova snart. Ska pussa på pusskillen när Marcus har badat honom och ge sen lite välling innan avfärd.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan se serien på Svt play :)

Anonym sa...

Hoppas att filmen var ännu bättre i 3D, som ju ger en helt annan "delaktighet". Alice skulle jag också gärna se i 3D, måste vara en riktig höjdare!
Hade jag vart du så hade jag tagit med popcorn, för i min värld hör popcorn och film ihop!
Kramis från Maggan1

frökensöt sa...

klart man sk aha popkorn OCH godis!! Måste säga att jag fastnat i din fina blogg, den läser jag till morgonkaffet!

Anonym sa...

Kul att komma ut på bio tillsammans. Har läst att Avatar ger depressioner hos vissa har inte forskat i saken,. Hälsa Marcus att han får uppdatera sin blogg oftare. Tack. Ser sällan serier nästan aldrig. Jag låtsas nu ha sett "Saltön" populärt hos vissa men jag fuskar o frågar grannar vad som hänt. Tråkig serie. Vad ni än gör läs inte Barnaboken Wahlgren o allt vad denna människa hittat på. med dlera böcker av henne. Är väl inte specialist för att man har nio barn himmel så dumt!
Fin mage du har , men pussa MILO-go
söt. Ha det bra. Ut i våren och biblioteket mitt andra hem.

Marbeth sa...

Jag tycker att...har man suttit o kollat 5 avsnitt på en spännande serie,och den slutar så där mysko känner man sej lite lurad på hela grejen ... Hoppas du hade en mysig bio kväll:)

Anonym sa...

Två dagar utan nytt inlägg i Jonnas blogg! Hoppas allt är bra!:))))

Vi saknar ju dig!;)

Kram

ingy sa...

Vi ska också försöka se Avatar igen, eftersom den inte visades i 3D när vi gick. Antar att det var värt att se den igen?

Apropå att filmen kan orsaka depressioner - jag hörde om det på radion. Det är amerikaner som blivit ledsna för att de inte kan bo på Pandora... Att det inte finns på riktigt. Haha, amerikaner är roliga ibland.