tisdag 27 april 2010

fan

Det verkar som att flytt eventuellt inte kan bli av på torsdag. Eller om, så bara delvis, en stor del av målningen av de trasiga listerna är inte klar och vi kan ju inte bo där om det ska målas.
Fan, fan, fan.
Problemet är förutom det ofärdiga listerna att det var så illa tapetserat, eller tapetseringen var bra utförd i stort, men de hade inte tapetserat hela vägen till dörren och listerna utan bara till de tomma gamla och trasiga kabelhöljena som löper längs dörrar och lister (och ju som såklart borde ha tagits bort innan) så nu måste massor göras om.
Tyvärr var det jag och min pappa som såg det i fredags när vi redan hade fått nycklarna och hantverkarna packat ihop sitt. Jag tog på en bit kabelhölje som ramlade ner och blottade den blå gamla tapeten under -inte snyggt. Och är det någon som tror att en ettåring låter bli att pilla?
Men jag menar, varför har man inte koll? Och varför utför så kallade proffs ett så uselt jobb att det måste göras om på sina håll? Vi ska ju egentligen inte betala hyra förrän från 1:a maj men eftersom lägenheten har stått tom i två månader och arbetet där skulle vara klart tills i fredags så kom vi överrens om flytt nu på torsdag den 29:e. Kan ju inte avboka det nu.
Men vad gör man?
Shit och fan.
Nu sjukhuset.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja... fan är nog ett bra ord för detta.

Fröken Ellinor sa...

Sådant är så fruktansvärt tråkigt och enerverande. Är man inställd på flytt så är man ju och man vill ju flytta in i en fräsch lägenhet!

Hoppas att det gick bra på sjukhuset.

Helene sa...

Men vilken otur ni har! Jag ska göra lite voodoo på de där hantverkarna *skratt*. Nä men allvarligt, jag förstår hur frustrerade ni känner er!

Stort lycka till på läkarundersökningen!

Anonym sa...

Ja, här var ju ordet fan verkligen på rätt plats! Trist att ni skulle drabbas av, vad jag kan tycka, en inte helt seriös och noggrann hantverkare.
//Maggan1