lördag 3 april 2010

vårdag med kväll

Vilken underbar vårdag det har varit idag. Milo och jag har varit ute nästan hela dagen, fikat och promenerat lätt. Han är så fin våran kärlek -bäst, men han vill inte sova. Marcus är inne nu och försöker få honom att somna men ögonen är fortfarande vidöppna trots att han egentligen är tröttast i stan. Envis som sin mamma är han älsklingen.
Hoppas på vackert väder imorgon med. Vi är verkligen utsvultna på värme och ljus, märks så väl när solen äntligen tittar fram. Alla letar sig ut och börjar likt hyenor cirkla runt uteserveringarna i hopp om att sno till sig ett bord någonstans. Vi hade tur idag. En halvtimme tog det av spaning innan jag spottade ett som jag snabbt gled fram till och paxade, sen satt vi där och njöt.

Ikväll blir det ännu ett avsnitt av deckaren. Mycket bra är den.
Ett annat hett tips är showen som kommer strax efter elva på tvåan, The unbilical brothers. Har pratat om dom förut men det tål att sägas igen: två genier in action. Missa inte om ni vill ha ett gott skratt med er till sängs.

2 kommentarer:

M Moberg sa...

Det var samma här i kväll med den minsta juvelen, Gabriella!:)

Hon var hur trött som helst men ville INTE sova, nähä då. Hade helt andra planer. Till sist gick det inte att stå emot. Hon somnade och jag ska nog krypa ned i den supersköna divansoffan och glo lite på dumburken trots allt;)
Hoppas prins Milo sussar gott nu!

Kram
/Madeleine

Anonym sa...

Samma härliga vårväder här igår! Satt ute och fikade och bara njöt av tillvaron.
Idag fortfarande soligt och fint än så länge, men tyvärr har dom hotat med lite regn fram emot kvällen.
Hoppas ni har lite sol och värme så att ni kan ta en solskenspromenad idag också och kanske en liten fika på något bra ställe.
Kram Maggan1