torsdag 17 juni 2010

boa

Tror det är det som sker. Jag boar. Måste fixa i hemmet innan bebis kommer och då jag känner att min relativt rörliga episod går mot sitt slut har jag lite panik. Håller på och dekorera kakel i köket och så har jag hör och häpna rest en Ikea-byrå ikväll. Heja mig. Är så stolt att den står upp och imorgon kommer nu TV som ska vara på den. Vi har också möblerat om lite och det känns bra.
Har haft mycket bekymmer med min kropp på sistone. Ont och svullet. Förvärkar eller sammandragningar har jag med så jag blir galen ibland. Kan ju inte göra något när de kör igång. Ja mer än skruva Ikea möbler då. Kommer få betala för den ansträngingen länge, det vet jag, men det var det värt. Nöjdkänslanjust nu kan inte köpas för pengar.
Nu ska jag fortsätta borsta tänderna och däcka i bäddad soffa.
Natti.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter mysigt att få boa in sig ordentligt, speciellt nu innan lille Plutt kommer. Kan förstå att det känns lite kort om tid för dig, med tanke på att du har känslan av att rörlighetsperioden går mot sitt slut. Men Jonna, det fixar sig alltid! Jag är riktigt impad av att du fixat Ikeabyrån igår kväll, och förmodligen finns TV:n på den nu också.
Och du har ju som vanligt helt rätt,, nöjdhetskänsla kan inte köpas för pengar, men man kan frossa i den känslan precis hur länge som helst!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Förstår ditt boabehov,men får du panik och blir stressad är det ju inget kul,så sänk kraven på dig själv. Dekorera kakel ? Menar du att du sätter upp nytt kakel,målar på kaklet eller sätter dit förklistrade mönster som du köpt el.designat själv ? Blir mycket nyfiken då jag själv gärna vill fixa lite "grek-kakelstuk i mitt kök för en billig penning. Kijan