onsdag 30 juni 2010

sjunga allsång

Hallå hå hå. Hemma i Norrköping igen. Med mamma som sällskap. Marcus jobbar i Borlänge två dagar så det var mycket trevligt för att inte säga apaskönt att åka hem med mor min idag.
Igår ja.
Jo där satt vi på allsången och trallade med bäst vi kunde. Jag var tvungen att kolla en snutt på svt-play om och hur jag syntes efter så många kommentarer och visst, en korallröd säck potatis med rosett upptill satt där uppradad bland en massa andra. Ha ha. Nädå. Jag var väl fin på mitt "lilla" vis men nog måste jag börja tänka på det där med hållningen om jag ska synas och det gör jag ju dagligen även om det inte är i direktsänd TV så ofta eller ens någonsin mer. Fast ärligt talat, tänka var svårt överhuvudtaget på den där bänken. All energi gick åt att inte skrika och grimasera villt (vilket inte var lämpligt med kameror överallt fick vi veta innan) av det som kändes i bäckenpartiet, så länge jag kände något överhuvudtaget. Det bästa är visserligen när det gör riktigt ont att sammandragningarna minskar så jag klagar inte, hellre ont av fogarna än i livmodern och då vi hade en mycket kul kväll fick det vara värt det.
Fast ändå.
Hållningen. Grämer mig aningen över att jag inte fattade att jag kunde komma med där fastklibbad vid Marcus som jag var i bänkträngseln och med en kamera i nyllet. Eller att jag åtminstone haft tankekraft nog att rycka upp ryggraden bara ifall. Men men.

Nu ska vi bada Milo och sen blir det pizza och välling. Kanske inte i den ordningen och inte allt till alla.

7 kommentarer:

Öländskan sa...

Hej, såg reprisen av allsången på svt24 i kväll,du såg inte ut som en säck potatis. Ni var så söta. kram på er.

Anonym sa...

Borta bra, men hemma bäst heter det ju, så jag förstår det var skönt att komma hem till Nkpg igen efter några dagar i storstan.
Hade inte tänkt se Allsången igår, men så hade jag inget speciellt för mig så jag knäppte på burken och där var ju Ni. Och så himla fina ni är! Och ni såg ut att trivas gott. Snygga kläder hade du och fina blomman i håret och ni riktigt strålade båda två!! Det gick då inte alls att se att du hade ont, men jag tänkte faktiskt på hur 17 du klarade att sitta där och så pass länge som det ju ändå blir vid sådana tillfällen. Och inte kan man upp och trava runt hur som helst heller. Och du, vill bara säga att du har inte något alls att gräma dig över, det var inte något fel på hållning eller ryggrad! Det var nog bara din egen känsla, men inget som någon annan såg! Kul att ni var där live, skulle också gärna åka dit någon gång.
Ge nu inte Milo pizzan utan låt honom få ha sin välling ifred, det blir nog allra bäst tror jag.
Ha det riktigt gott. Och hälsa din fantastiska mamma som ställer upp i både vått och torrt, men mammor brukar bara vara sådana (är själv en sån).
Kram till er från Maggan1

Anonym sa...

Ni var så gulliga och fina i Allsång på Skansen. Den röda klänningen drog verligen blickarna till sig. Du ser så pigg ut Jonna.
Kram Farmor/Mormor nu även Gammelfarmor

Rigmor sa...

HA,HA!Som jag sa,Ni var jätte fina,inte alls en säck potatis utan en glad gravid Jonna.

Helene sa...

Fasiken, missade Allsången, får kolla på SVTPlay... :-)

Minimalla sa...

Jag tyckte du var jättesöt!

Christoffer sa...

Ey, du var lika fin och söt som vanligt Jonna.
Helt otroligt va fina ni är tillsammans du och Marcus!!