tisdag 1 juni 2010

god afton

Har nyss friserat Milo lite. Fick klippa bort två ofrivilliga dreads som bildats därbak och bara ville samla på sig mer hår.
Killen ligger på saccosäcken nu och dricker välling till Simpsons, snart bär det av till sängen och när han väl somnat ska jag ta en dusch. En välbehövlig sådan. Svettas av ingenting numera och på det spiller jag allt på mig. Fullt med smulor och annat gojs i BH:n för att sen inte tala om hur ovansidan av magen eller tröjan just där ser ut.
Före kulan, tappade man allt rakt ner då? Gick omkring och dreglade -men utan hinder landade det på marken? För vad skulle det vara med graviditet som gör att rester av det mesta rinner ur mungipan? För det verkar inte bättre. Visst sitter man längre bort från bordet nu så det är ju en förklaring till att det som i vanliga fall skulle smulas på bordssivan nu hamnar på mig, men jag som ofta går och äter? Vill ju helst inte tro att jag alltid har gått omkring och lämnat massa Hans och Greta spår efter mig utan mening och mål. Fast det har jag väl, lyckligt ovetandes om detta bara.
Ja ja.
Marcus är någonstans på västkusten idag och imorgon så det är en tumanhand-afton ikväll för mig och Milo. Har gått bra, men fasiken vad tungt det börjar bli. Jag klagar inte, men att inte kunna lyfta en femtonmånaders utan problem blir till mer problem. För tror ni han kommer om jag säger kom. Ha ha.
Nu började Family Guy. Ännu mer ha ha. Sjukt bra serie. Milo verkar gilla även om han precis bytte vällingflaskan mot nya sopborsten. Den gamla sopade han sönder för en tid sedan.
Men nä, nu får det vara nog för idag.
Nedvarvning och nedsläckning asap.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, ja, så var det då dags för första hårklippningen. Men ibland är det ett måste = ofrivilligt som du säger.
Att det samlas matrester etc på "hyllan" är ganska vanligt, minns hur mycket det samlades där under mina graviditeter. Och jag tror jag sa det för några dagar sedan, använd hyllan till förvaring av ex-vis kaffemuggen eller liknande. Sen kan det bli lite skräp som samlas där, men då finns ju duschen.
Sen tror jag inte alls att Milo kommer när du ber honom, men jag tror dig när du säger att det är tungt för dig att lyfta honom.
Läser att han förbrukar sopborstar på löpande band, tänk vilken lycka att ha en sån duktig städkille.
Hoppas ni båda sover gott nu efter att du duschat klart!
Kram till er från Maggan1

Anonym sa...

Hej Jonna. Bra att får ur sig ilskan. Milo kanske är i trotsåldern, som vissa stannar i hela livet. Inte kvinnor. Skojar, barn är ju inte dumma , märker de att man inte kan springa då springer de som fan , passar 2 kallar dem småskitar , åt olika håll... KUL tycker dom. Du kommer ju snart att bli smal o fin igen och du är ju fin som blivande mamma.
När de sa till mig då jag var i 7-8 månaden att du har aldrig varit så snygg (detta var i juni-juli) idiotförklarade jag dem för gått, svettades ju ihjäl allt var tungt. Ont i ryggen dessutom. Har funderat på att förlåta dem men
fan jag vill inte. Aldrig varit så snygg dra åt...