tisdag 8 juni 2010

gungeligungaGunga är kul. Vad bättre då än en egen på gården? Milo trivs verkligen här. Grönt gräs mellan tårna och vind i håret -finns inget bättre på sommaren. (Att luften luktar skit är petitesser man får ta. Är ju uppväxt med svaveloset så inget annat är mer hemma än det. Ja det skulle vara min egen pruttlukt då.)
Killen sover nu efter en dag full av mammabus (äntligen!) och matvägran. Så kan det visst vara. Hoppas det vänder för vi vill gärna se lite mer hull på finaste benen.

Nu blir det finsk korv och bärs framför TV:n. Kanske mer bilds sen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken underbar bildsvit på Milo och hans gunga! Har ni någon gräsmatta hemma i Nkpg på gården, där han kan strosa runt barfota? Eller är det långt till någon lekpark, för det syns ju hur kul han tycker det är!
Lite skitlukt står man väl ut med både i Gävle och från det egna akterseglet, vi har en sulfitfabrik några mil bort från där jag bor och med "fel" vind, så luktar det skit utomhus här också. Inomhus då tänker väl du, jo då det luktar ibland inomhus med, ;-)
Men du, nyss åt du mammas plättar och nu finsk korv och bärs. Fast å andra sidan så gör det inte något, ät du bara och må gott!
Spännande och se om det kommer några mer bilder, det är så trevligt att du vill dela med dig, och både du och Marcus tar så bra foton.
Kram igen från Maggan1

Anonym sa...

Söta lilla Milo. Fina bilder kul! Din hårfärg var snyggare tidigare men kul ändra ibland.Har haft flera färger nu naturlig det blev bäst. Krama Milo-go .