söndag 13 juni 2010

ett litet inlägg

Vi har haft ett härligt sommarväder idag och passande nog var det gudstjänst och efterföljande sommaravslutningsfest i trädgården till öppna förskolan Stallet. Det var saft, korv och kaffe med bulle. Mycket trevligt allting! Milo trivdes både i kyrkan och på gräset liksom Marcus och jag. Känns trist med sommarlov från öf (stallet), men tänk till hösten när det startar upp igen -då har vi två älsklingar att gå dit med om allt går bra. Hur fantastiskt coolt är inte det!?! Känns helt overkligt när man tänker på det så. Bara en semester ifrån att ha två barn hos mig. Galet. Vecka 30+0 idag och det med är i det närmaste overkligt. Verkligen början på slutspurt och jag mår hyfsat bra än. Ont som fan såklart och jag smygdrömmer onekligen om rullstol alternativt rullator varje gång jag går mer än tio meter eller vänder mig i sängen, men bebis är i magen där hän ska vara, helst i två månader till och det är det som är det enda viktiga.
Nä, nu ska jag koka te och sätta mig på balkongen med lite skorpor. Marcus fotbolls-live-chattar sin vana trogen och inte förrän 22:30 ska jag sitta jobbigt nära honom i vår LIVE-sändning från soffan. Missa inte det.

4 kommentarer:

Emma sa...

Läser i Corren idag att ni ska gifta er i Venedig nästa vår. Och könet på barnet ni väntar. Stämmer detta? Eller är det tidningarna som är igång igen?

Stämmer det gratulerar jag så mycket!

Anonym sa...

grattis till er kommande flicka
har ni börjat funera på namn?
milou kanske eller olympia?

Anonym sa...

Hej!!
Läste correns gratistidning idag. Där stod det att ni ska gifta er nästa sommar i Venedig och att bäbisen ni väntar är en tjej! Stämmer detta? Man undrar ju varför dom går ut med en sån ska när du inte ens gör det i bloggen.

Kramar Sabina

Anonym sa...

Jasså minsann, det är inte bara Se o Hör som pratar om bröllopsplaner för er del! Och könet på Plutt vet dom också.
Sanningshalten i det hela vet ni bara själva och jag tycker det är gott nog så, det kan väl räcka tills vidare.
Jag har tyckt till en gång tidigare ang namn på Plutt, där jag skrev att OM det skulle vara en flicka så kanske Minna kunde vara ett bra alternativ, som finskt påbrå (jag kände en gång en finsk tjej som heter Minna). Men det är bara ett enkelt tyckande från mig, som föräldrar har man ju faktiskt beslutanderätten helt själva! Och visst är det skönt?
Ha det fortsatt gott och efter sommaruppehållet är det 2 syskon som ska till öf med mamma och pappa!
Kramar till dig, Marcus, Milo och lille Plutt!
//Maggan1