fredag 18 juni 2010

fina fingrar

Marcus sänder sitt sudd bakom lyckta dörrar ikväll (ni fotbolsfans har väl inte missat hans eftersändningar på webben 22:30!?!). Kan vara att allmänheten, chefen på expressen eller Marcus själv klagat på valen som annars alltid ligger på soffan och helt enkelt bokstavligen tar för mycket plats. Ha ha. Men visst. Hans sudd. Jag sitter lika bra här och brer med glädje ut mig åt alla håll jag kommer åt utan webbkamera i rummet.

Idag var jag och Jess på nagelfix för att fira det faktum att vi båda för ca två veckor sen fyllde år och därmed officiellt hamnade ett år närmare gravsättning. Vår egen. Hipp hipp hurra liksom. Det var mycket trevligt, inte kanske själva närmandet av graven som pedikyren och det som kom efter. Och vad var det? Jo. Bärs och tapas på manesa. Mycket mycket uppskattat och gott. Som vanligt glömmer jag lägligt bort min intolerans mot starka kryddor och vräker leende i mig chorizo och marinerade fläskfiléspett för att sen väl hemma komma på att aj fan vad jag har ont. Tarmarna gråter just nu och jag gör mitt bästa för att prutta järnet medan Marcus är sitt håll. Får ta och svälja lite samarin och sen ladda för sängen. Imorgon har det lagt sig men jag kommer fortfarande komma ihåg hur gott det smakade.
Kram.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gaviscon! Är ett bra alternativ man får ta när man är gravid och ammar. Skulle själv ha dött utan den!

Anonym sa...

Snygga naglar! Man mår bara hur bra som helst av att unna sig själv lite lyx i tillvaron. Och efter nagelfixet lite lyxig mat. Ja, det gjorde ni helt rätt i.
Hoppas tarmarna är lite gladare idag och samtidigt kan du ju njuta av hur gott det smakade igår.
Kram från Maggan1