torsdag 10 juni 2010

trötta dagar

Jag och Milo sover väldigt mycket just nu. Det är bra, framförallt det faktum att vi verkar behöva göra det lika mycket och samtidigt.
Igår sov vi länge och tog sedan en förmiddagslur på två timmar medan mamma var på jobbet och nära nog skickade en räddningspatrull eftersom jag inte svarade i telefon på länge. Men den avstyrdes i sista sekund då vi till sist vaknade och kunde informera alla inblandade att vi bara sovit.
Nu ska vi vara uppe ett tag och sedan åka till stan och då får killen själv sova medan jag kanske tar en fika eller något. Inte helt överansträngt det heller.
Det är tuffare att vara på ett ställe just nu med Milo för då ska det bäras och lyftas fastän jag egentligen inte ska det. Lättare är att rulla vagn på stan även om bussresan innebär ett visst lyft och ganska mycket ansträngning framförallt om dagens busschaufförer visar sig vara av samma galna kaliber som gårdagens. Herregud så de körde. Vagnen föll omkull på resan ut och jag hade verkligen fullt sjå att sitta kvar på min plats med Milo i knät. Och på "hemresan" var det en stackars farbror som nästan ramlade i knät på en tant om han inte nästan dragit omkull vagnen som han i ren panik försökte stötta sig emot. Speedade chaffisar är inte roliga framförallt eftersom det sedan inte alls går fortfare att komma fram. Konstig matematik men så är det.

1 kommentar:

Gråa musen sa...

Jag vet vilken investering din gode sambo skall göra. Ta körkort. Vet att du har det själv. Men tänk vad tid och omak det skulle bespara eran famil om ni hade bil och två som kan köra. Själv är jag en riktig miljöbov vad det gäller det. Bil är det bästa näst barn och familj som hänt mig. De få gånger som jag åkt kommunalt så har antingen någon påtänd stackare dreglat över mig eller också kommer man försent dit man ska. Bil är familjens bästa investering både vad det gäller tid och bekvämlighet. Numera finns det ju dessutom miljöbilar. Sen är det ju inte precis billigt men det är det baske mig inte att åka tåg och buss heller idag. För att inte tala om när man måste flyga inrikes. Så buss på gubben din på en körskola. Så slipper du buss på buss.