tisdag 15 juni 2010

korv och bröd


Från festen igår. Det var korv med bröd eller som Milo ville ha det -korv först och bröd sen. Gott var det hursom och det hela avslutades med piggelin. Den första någonsin som stora killen helt själv fick hålla i. Lagom kaxig var han över detta magiska faktum.

7 kommentarer:

Lundström sa...

Mysigt det ser ut, stolt kille äter korven själv, tiden går så fort, snart är det dags för skolan!
//Marre (www.lundstromtycker.blogspot.com)

Anonym sa...

Mittenbilden där prins Milo sitter på marken och äter är som hämtad ur ett reklamblad för barnkläder. Fin han är!!!!!!:-)

Min dotter(den yngsta)gör också så där. Äter korven först och sen brödet. Fattar inte riktigt men bara de äter är det väl ok antar jag! Förmodar att prisen får äta tårta idag på pappas födelsedag. De bilderna ser jag fram emot, hehe

Fina bilder som vanligt och tänk att ni snart har en liten guldklimp till i familjen!:D

kram
/Madeleine

niina sa...

er lilla son är verkligen ett så himla vackert barn! Kul att du kommit så långt i din graviditet nu UTAN sängläge! det är ju otroligt !!! så spännande! stor kram Niina 8från cerklage tråden)

Anonym sa...

Vad mysigt det verkar ha varit! Tänk vilken lycka att få äta korv, bröd och sedan glass helt själv! Kan tänka mig att han var kaxig den lille mannen!
Jättefina bilder, tack för vi fick se dom!
Kram Maggan1

Em sa...

Jonna. Jag har ett par frågor om det här med fotbolls VM. Kanske du som har en expert i huset kan svara? Själv har jag noll koll och är inte intresserad men det är svårt att undvika att det pågår.
Min favoritserie Nip/Tuck har uppehåll under detta spektakel och alldeles nyss gick jag in på svt:s sida och såg att uppehållet varar till den 21 juli!!! Det är ju en hela evighet dit! Visst har de skrivit fel!
Fråga 1: Hur länge varar fotbolls VM egentligen?
Fråga 2: Italien hit och Italien dit. Jag vet ju att just din Marcus gillar Italien men vem hejar på Sverige?

Birgitta å vuvuzorna i huvet sa...

Men,vad mysiga bilder!
Måste fråga: hur reagerar Milo, när han ser sin pappa på teve?
ha det så gött, krama Milo, klappa på Plutt!

Milla sa...

Klart man ska vara lite kaxig när man får äta glass helt själv :)
Så gulligt :)