måndag 21 juni 2010

jordgubbe
Finaste lilla jordgubbsgubben. Det är fullt ös här hemma. Trött trodde vi och försökte lägga, men nej, det ska visst springas och kastas boll fortfarande. Plutt i magen verkar vara på bollhumör med. Det är sparkar åt alla hörn och kanter just nu. Trevligt på sitt sätt men aj vad det börjar dra ihop sig på sina håll av alla buffar.
Nu ska det kollas på boll också på TV. Spanien mot Honduras. Jag vet hur jag skulle se det sluta.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sötare kille får man leta efter. Han är väldigt lik dig :)

/Sofia

Anonym sa...

Fyller år idag och har haft uppvaktning hela dagen men ville snabbt titta in och se hur lille prinsen och hans familj har det!

Kram till er ALLA!:-)

Bara drygt 60 dagar kvar! Tjoho!

/Madeleine

Anonym sa...

Han är då för söt lille killen. Och en fin mamma har han också! Bollar verkar vara något som går hem i er familj, vare sig det är utanför din mage eller inne i den. Förstår att du spelat på matchen, hoppas du vinner lite mer pengar den här gången.
Kram från Maggan1

Christina sa...

Vilken prins han är. Så söt och underbar. Det var länge sen man hade såna små sötisar hemma. Imorgon fyller min yngste 18 år. Tiden går så fort så njut!
Jag är så glad för varje dag du tar. Tänk nu är det snart dags att ni får en baby till. Jag tippar en liten tjej. Tänker på dig varje dag. kram Christina