måndag 14 juni 2010

FORZA


Vi har vädret till trots haft en mycket fin dag i Söderköping hos Päivi och hennes fina familj.
Nu är vi hemma och såklart klädda i azurblått kvällens match till ära. Marcus sitter nervös i TV 4-studion så vi kan bara telepatiskt skicka kärlek till honom och hela det italienska landslaget.
Forza!

3 kommentarer:

Paulina sa...

Ja FORZA Italien:)
Vad fin han va i blått o med flaggan.
Kram

Annika sa...

Hej!
Fin Milo e. Jo nu ska du få höra:)
Min man sitter klistrad framför tv:n, ropar
kom får du se....... Vaddå svarar jag. Tar tr i två kliv. Din favvo sitter och kommenterar Din Marcus:) han är så bra o fin. Vi hejjar på Italien.
Kram Annika

Anonym sa...

Trevligt att ni haft en fin dag, trots vädret skriver du. Hos oss har solen behagat oss nästa hela dagen, men det har varit lite blåsigt. Azurblått kvällen till ära, ja både italienskt och finskt på bilderna - så bra det blev ju!
Har inte sett på TV något ikväll, inte lyssnat på radion, så jag har inte en susning om hur matcherna gått ikväll, men om en stund ska jag läsa lite kvällstidningar på nätet och se om jag kan uppdatera mig lite.
Vill också passa på att säga att jag tycker det är så kul att du mår så pass bra som du gör, att du slipper allt för mycket stillasittande, liggande, även om det tar emot efter ett antal meters gång etc. Men vilken lycka det måste vara för dig och er att allt gått så himla bra och att det bara är cirka 2 månader kvar till Plutt tittar ut i världen, som då förhoppningsvis bjuder på sommar och solsken.
Kram Maggan1