måndag 28 juni 2010

allt bra

Vi är i Stockholm nu. Innan dess var det midsommar med sill och jordgubbe hemma och tiden bara rann iväg och blogginlägget uteblev. Men allt är alltså bra. Inte meningen att oroa någon.
Igår kom vi hit till storstan och det verkar som om vi äntligen fått lite sommar. Lite fel ställe kanske att vara på de hetaste dagarna hittills, vid en sjö hade ju smakat godare, men en trip hemifrån kan vara väldigt välkommet. Dessutom så har Marcus haft jobb här så bara att vara tillsammans är mycket värt.
Appropå sommar. Det känns. Har hittills lite kaxigt svarat alla som undrar om det är tungt och jobbigt att närå, det går bra. Och jomenvisst går det, fast det börjar som sagt kännas. Är het som en kamin och fortfarande inte het på ett bra typ Im hot sätt (kände mig onekligen lite hot hot efter att håret blev långt, men det gick över snabbt) utan nu är jag åter sådär äckligt het som i konstant svettig och flåsande. Har senaste dygnet bytt rum fler gånger än jag vill räkna till för alla har varit fruktansvärt kvava och imorgon då vi ska byta hela hotellet till ett annat hoppas jag väldigt mycket på AC. Så mycket att jag ska be en stilla bön om det när jag snart lägger mig.
Dvs nu.
God natt.
Ska försöka sno till mig lite datatid på Marcus laptop imorgon med. Något som inte är det lättaste alls.
Kram.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Jonna för infon att allt är bra! Även om värmen tar ut sin rätt och då inte minst för dig, vilket jag har full förståelse för, det är jobbigt med värme i kombination med graviditet! Hoppas nästa hotell blir bättre.
Kul att ni fick en midsommar med sill och jordgubbe, vi hade samma här. Och en verkligt härlig midsommar både vädermässigt och tillsammmans med nära och kära.
Har kollat fotboll ikväll och även sett Nattsudd, det är länge sedan jag var så engagerad i fotbolls-VM som jag varit detta år. Marcus gör ett strålande jobb!
Ha det gott och som sagt - hoppas på ett hotell med bättre luftkonditionering som ni kommer till i morgon!
Kram till hela familjen. //Maggan1

Marcella sa...

Skönt att höra att allt är bra! Blev lite orolig där ett tag. "Lustigt" egentligen hur man kan bry sig så mycket om en människa man inte ens känner, men så är det! Bloggvärlden har skapat nya förutsättningar för vårt sociala liv...Sköt om er, alla fyra ;)

Helene sa...

Åh vad skönt att det bara var trevligt midsommarfirande som gjorde att du inte var på bloggen ett par dar! Kan f ö meddela att även jag är svettig och flåsande UTAN att vara gravid... ;-) Men jag klagar inte, det är ju äntligen sommar!

Kram

Anonym sa...

Så skönt att allt är OK! Värme,ja en kärring i övergångsåldern, vet vad svett är!Men vi ska inte klaga på den goa värmen.Ha det så gott du/mi kan i stenöknen! Kramar!

Lisa - Sockerrus sa...

Hej!
Vilket fint namn din son har. Min heter likadant ;-)

Vill tipsa om en tävling jag har i min blogg där man kan vinna ett namnsmycke :-)

http://sockerrus.wordpress.com/2010/06/28/bloggens-forsta-tavling/

Ha det gott!

/Lisa - Sockerrus

Öländskan sa...

Det var skönt att höra att allt är bra, förstår att det är svettigt.Blev orolig när det inte var några nya inlägg på några dár.Må så gott och kramar till hela familjen.

Ullis sa...

haha...Vad häftigt...jag sitter o läser din blogg och så dyker du upp i tv-rutan samtidigt.

Anna sa...

Såg er på allsången. Det såg så himla mysigt ut!

Miranda sa...

Fina ni var på Allsång!

Rigmor sa...

Hej Jonna! Såg er på Skansen (på TV)Ni var såååå fina.Kram

Camilla sa...

AC är guds gåva till hotellbesökare!

Hanna sa...

Hej!
Såg er av en slump på TV:n ikväll när ni var på Allsång på Skansen.

Ni var jätte fina!! Vackert med blomman i håret Jonna!

/Hanna

Anonym sa...

Hej Jonna :-) Såg dig o Marcus på Tv idag , sittande bland publiken på Skansen,vill bara säga att du var så vacker med din mage och klädd i underbart vackra färger o blomma i håret.
Kram från Margreth i Bohuslän

Anonym sa...

Åh Jonna!

Såg er flera gånger igår på Allsång. Shit vad ni är vackra och DU verkligen strålade med din fina mage. Vad kul att Ola och Anders kom fram till er och att ni satt så bra, nära kameramännen!

Kram Kicki från Norrköping

Emma sa...

Fina ni var på allsången!

Anonym sa...

Vad fina ni var på Allsången!
/mickis

Anonym sa...

Vilken fin röd klänning du hade på dig på allsång på skansen!

Har läst skvallertidningar, skall ni gifta er i Venedig och är det en liten tjej i din mage?

Du har inte skrivit något om de här två sakerna så då vet jag inte vad jag skall tro!
Man skall ju inte tro på allt som står i de tidningarna det vet jag, så därför frågar jag nu!

Stora kramar Tess W

Gråa musen sa...

Åh. Vad fina ni var på allsången. :-) Det var jättekul och se er. Kram på er hela familjen. Man blir bara så glad. :-)

Anonym sa...

Trodde att många hotell hade AC och det är jobbigt att svettas men att byta hotellrum flera gånger låter inte så lite divigt trodde inte att Markus sk. kändiskap gjort er såna.Arbetat på hotel och kan sådana kunder.Tur att vi är så serviceminded som vi är.

Lundström sa...

skönt att du mår OK iaf, dagarna går fort och snart är ni en till i familjen.
Hoppas ni haft en skön midsommar.
Kram M