torsdag 24 juni 2010

dan före dan

Underbar solig dag bakom oss denna dagen före den stora. Solen skiner förvisso fortfarande men nu är det väl ändå kvällur.
Vi var och picknickade idag med Milos kompis Signe och hennes familj och sen blev det fika och sen lek i sandlådan och så lite bus på det här hemma och nu sover min älskling efter att han däckade vid sju. Inte undra på så som de höll på de små liven. Helt fantastiskt att se!
Mitt bäcken mår sådär just nu, men med sol i sinnet känns det ändå inte så farligt.
Imorgon är det midsommar och vi ska bara vara hemma. Det roliga är att min mamma och pappa kommer på ett spontanbesök och det känns festligt värre. Blir väl någon sillabit till potatisen och lite annat mot kvällen.
Nu ska jag ta mig lite finsk medvurst och en bärs. Mycket trevlig liten kombination. Till det blir det fotboll även om Marcus inte är hemma. Så långt har det alltså gått. Jag kollar på boll helt och hållet frivilligt. Galet men kul. Har såklart oddsat och hoppas just nu lite extra på Holland och Japan.

Om någon har missat så åkte Italien ut med röva före tidigare idag. Helt rätt, då man helt enkelt måste spela bättre för att gå vidare. Trist såklart, framförallt för mig som varit så säker på en plötslig vändning och vinst av hela skiten igen, men samtidigt, bättre såhär. Nu får äntligen Marcus, Salvatore, Adriano & co titta på i lugn och ro och njuta av det som är kvar av VM och det är ju inte så lite heller och i nästa VM håller vi alla på Finland :-)

5 kommentarer:

Miranda sa...

ehum...en bärs?

Anonym sa...

Stackars Marcus!Vi måste hålla på de som KAN spela fotboll. Italien kan med vad hände ?Att Danmark åkte ur spelar väl mindre roll. Trevlig midsommar på er alla 3 och Krama Milo..Ta du en bärs
Tycker Mexico skall vinna de har så häftigt klädd publik, bara det är hela nöjet.

Minimalla sa...

En alkoholfri gissar jag att Jonna syftar på - de är mums! :-)

Anonym sa...

Jättetrevlig midsommar! Kram till dig och dina båda M! //Maggan1

Helene sa...

Hallå Jonna var är du? Blir orolig när du är borta så här länge.