söndag 20 juni 2010

fotboll och pynt

Känns sådär även om jag vann på oddset. Hade ett system och där räckte vist ett ett i Italien Nya Zeeland-matchen till vinst. Exakt hur mycket (lite) jag får casha in vet jag inte än men det hade varit roligare med större målskörd för ITA. Så klart.
Hursom så tänker jag positivt och ska fortsätta göra just det -alltså är Italien (i brist på Finland) fortfarande vinnare i mina ögon trots rätt kasst spel på sina håll idag. Gud vet att positivitet kan behövas med all negativ energi som just nu flödar här och på andra håll (läs Jursla och framförallt Göteborg).

Idag har vi haft ännu en lugn hemmadag, förutom fotbollen då. Jag är rätt paj i kroppen känner jag och hoppas innerligt att det ger med sig för detta är inte alls kul. Förvärkar och sammandragningar i ett förutom den andra värken i bäckenområdet. Lyckades mellan andningspauserna köpa några fina ljushållare och lite blommor till hemmet på vår tur till stan (som bara känns längre och längre bort för var dag) och på sina håll börjar det faktiskt arta sig.
Nu måste jag lägga mig i soffan. Kuddar hjälper föga längre och min rumpa ropar efter hjälp.
Håll tummarna för 3-3 i nästa match. Då vinner finnen några kronor till.

5 kommentarer:

Birgitta sa...

Jonna! Tänk positivt! Håller tummarna, en peng gör inte ont precis! Var rädd om dig!
Kramar
Birgitta

Anonym sa...

Kul att du vann lite på Oddset, såg på Marcus och lyssnade till Italienmatchen, Synd att dom inte vann, men vi ser pos fram mot nästa match och hoppas dom vinner den stort.
Negativ energi ska man lägga åt sidan så långt det är möjligt, den tär bara på både kropp och själ. Det räcker ju med att din kropp är "paj" och att du har en massa förvärkar etc. Jag tycker du är så fantastisk som mitt i allt det onda kämpar på med att pynta och boa in dig och er i ert nya hem. Du är en riktig pärla och kämpe!
Kram till dig och krama dina båda M också!
//Maggan1

Helene sa...

Jursla? Göteborg? Vad menar du? :-)

Anonym sa...

Hej Jonna. Kul att du vinner o har hoppet kvar om Italien. Var är Marcus ? Marcus förklara ITA dåliga spel de verkar oinspirerade, men det skall man inte kunna kosta på sig med den lönen , vi KRÄVER bättre och det gäller alla lag , upp till bevis motsvarande inkomsten . BASTA. Skadedrabbad jag knäet är för f-n piggare än dessa latoxar. Sympationt med dig alltså , kudde under knä o is o gud vet allt.
Men det är sol ute och väldigt vackert utomhus så det kan ingen ta ifrån oss och ut skalls det gå
halt men vaddå? Blir lite sur när någon säger tänk positivt när kroppen inte vill oavsett vad man gör. Dumma floskler. Annars glad som sjutton. Nu håller jag på ITA nästa gång de får sista chansen alltså
de kan ju inte göra bort sig totalt. Jag har också vunnit lite pengar men inte oddset men det blir glass i alla fall. Kul göra fint hemma och hoppas du kan slippa bli liggande och krama MILO-go

Kristina sa...

Ett litet tips till dig och alla andra som läser din blogg: www.sagoboxen.se En lugn stund för små barn. Finns också spel, pyssel och filmer på webben, allt gratis förstås.