fredag 4 juni 2010

hot hot hot

Känner mig het. På många sätt. Dels på ett bra sätt och dels på ett annat.
Det andra, ickebra:
Jag är het som en varmsvettig sunkbulle med sanslöst jobbig halsbränna och en odör (ska tvätta bort) som lämnar övrigt att önska. Inte hur kul som helst.
Men sen är det det bra heta, och då prata vid het som i läcker. För jomenvisst är jag det. Läcker alltså. Sjukt läcker i min nya frissa som heter långhårig. Har nu böljande-rödrandigt-lite blont-lite brunt-helt crazy färger-långt hår och det känns mycket bra. Ska visa bild så snart kamerabatteriet har laddat upp sig men det blir inte förrän i en stad längre bort. Vi ska nämligen till Gävle imorgon. Och så en tur till Stockholm på det. Skoj.
Nu är det min tur att gå och försöka få Milo att somna. Han vill inte så det blir till att i skytteltrafik springa därinne och sjunga vaggvisor. Får se om han hittar sömnen på den här sidan midnatt. Spännande.

3 kommentarer:

sachikoblog.com sa...

Har ju redan sett hur du ser ut i ditt långa porriga glammiga nya skitsnygga hår. Me like! Det borde vara kriminellt att vara så snygg när man är höggravid.
Just saying....

Anonym sa...

Ska bli spännande att se bilder på din nya frissyr ned rödblontrandiga slingor!! Ev är ni i Gävle nu, hoppas det inte varit för varmt under resan bara. Här är jättevarmt, även om det är en viss sjöbris. Ha det gott både i Gävle och Stockholm!
Kram Maggan1

Anonym sa...

När jag stod och log som mest bland blomsterstånden på torget i stan hörde jag det oundvikliga. -Det blir 13 grader och regn på Måndag. Jaha tänkte jag. Så länge får man njuta sol & värme denna gång. Hoppas damen som uttalade "förbannelsen", hihi, hade fel men bäst att mentalt förbereda sig och då tänkte jag på dig Jonna och alla gravida. Kanske lite skönt med några svala dagar också...

Hoppas det blir en underbar tripp till både Gävle & Sthlm. Ser fram emot bild på det läckra håret;)

Kram
/Madeleine