fredag 18 juni 2010

jo det där med kakel


Jag sätter alltså i sakta mak på fejk-kakel, klisterlappar, på det gamla tobaksgula som jag inte kan titta på något mer. Mycket lätt, praktiskt och inte värst dyrt heller. Resultatet är jag så nöjd med hittills. Sakta men säkert växer ett helt nytt kök fram och då golvet är svartvitt med kan det bli superläckert väl färdigt. Har ju en bit kvar här och var och då magen växer och jag därmed får svårare att nå fram måste jag ändå skynda på lite.
Jag köper mitt kakeldekor på Lagerhaus men vet att det ska finnas köpa metervis på vissa färgaffärer så om man orkar klippa (rutit baktill) blir det nog billigare så.

5 kommentarer:

Anonym sa...

å vad jag gillar din blogg! började följa marcus blogg men har faktiskt svikit honom.
det är så härligt att du kan "leva" mer denna graviditeten, visst känns det skönt?
lycka till med allt jonna!

kram från bussan i borås

Anonym sa...

Jag hade också tröttnat på det kaklet men det nya blir ju jättefint ju ! Kijan

Anonym sa...

Det blir skitsnyggt med fejk-kaklet! Ta det hela lugnt, du hinner - du får ta en kakelruta i taget och vips så är det klart!
Men som sagt - snyggt blir det!
Kramar till duktiga dig! //Maggan1

Anonym sa...

Vi köpte fejk kakel på rulle o skar rutorna själv. Kanske billigare men jäklar vad tålamodsprövande!! Måste ju bli exakt rakt o de där rutorna hjälpte f*n inte.. Rekommenderar INTE. Även om det tillslut blev snyggt. Läste förresten idag i en skvallertidning att ni planerar bröllop i italien?!?! Härligt isf! kram

Rebecca sa...

Åhh vilke bra idé :) Vi har jättetråkigt och lite slitet kakel i köket i vår nya lägenhet men har inte energi att kakla om helt och hade tänkt sätta upp såna stora plattor i glas/plast som täcker allt men den kostar ju och vi är väl inte helt säkra på det. Så det blir till att prova det här för det ser ju toppenfint ut det du har gjort :)