tisdag 1 juni 2010

sent svammel

Tror ni jag sover?
Om så, då tror ni fel.
Försökte där ett kort tag men min jäkla mage... en ballong. Blir galen. Trött som en skittrött jävel, men nej.
Fan.
Ja ja. Sitta en stund till och glo mig redlös på ingenting alls, för just exakt så känns detta intranät som. Ingenting.
Och inget har jag att berätta eller skriva om heller. För detta, det jag just nu skriver kan ju knappast räknas som någonting.
Har du kommit så här långt vill jag bara varna dig -nej, jag är ledsen men det blir inte bättre. Backa och byt blogg.
Fast för all del.
Är du här just nu och glor så är du antagligen i någorlunda samma läge som jag och då kanske ingenting är din, liksom min, melodi för nu. Hoppas bara din mage inte ballongar sig så jävligt för det min vän är inte roligt.
Fan vad jag svär.
Gör visst det. Brist på ordförråd säger vissa. Brist respekt för de svenska så kallade svordomarna säger jag. För på riktigt. Fan. Vad är det? Det är ju inte PERKELE direkt.
Fan. FAN! Faaaan!!!
Nä ingenting. Inte en darrning någonstans. Fan är som en feg liten smygfis medan säg då tex perkele är mer av en riktig jäkla brakskit, för att helt ohämmat smyga in mitt favoritämne (bajs och prutt för den som inte räknat ut det) så här närmare midnatt. Ja vilket klockslag som helst faktiskt för att vara helt ärlig, bara jag råkar vara på det humöret.
Se där. Nu fick jag mig själv att le också. Vilken bedrift. Krävs iofs inte mer än tanken på de nämnda tarmproduktionerna för att få mungiporna att dra sig uppåt öronen, så bedrift är att ta i. Men ja, känner mig lite nöjd i alla fall någonstans i armhålan och det får räcka.
Räcka ja.
Nu räcker det.
Ska försöka lägga en perkele och hoppas därmed ballongen lättar lite som jag kan få nanna bredvid min vackre son som redan sussar så sött.

Natti, natti.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jonna, du är för skön! Jag trodde faktiskt du sov, men icke sade Nicke! Mage som en ballong, inte skönt alls. Min mage är inte som en ballong, men jag sitter och lyssnar på radion, har sett på direktsända presskonferensen från den här Mehmed (eller nåt sånt) som nu kommit hem från Israel och det elände som varit och är där just nu. Shit säger jag om den historien, men släpper det just nu för att försöka kunna sova från eländet.
Du, var inte ledsen, försök att prutta ur dig en riktig brakare så att ballongen spricker och du kan sova. Och vad skönt att Milo sover och att Marcus inte är hemma, så att du kan "braka på" bäst du vill, och bara tanken kan ju få mungiporna att dra sig upp mot öronsnibbarna! Eller hur?
Jag hoppas egentligen just nu att du inte läser det här förrän i morgon och att du istället somnat utan ballongmage, för nu är det nog med skitprat från min sida för den här dagen!
God natt och hoppas på en god sömn!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Ja ibland blir det mycket skitsnack när man är trött & inte kan somna ;) Hoppas du fick ro till sist .

Kristina den fina sa...

Hej! Stackare som har ballongmage! Jag vet, jag har det då och då. Det är verkligen skit! Nu har jag ont någonstans mellan magen och ryggen men tack och lov i alla fall ingen ballong. Inte jätteobehagligt, bara lite småstörande. Jag kan nog sova bort det. Hoppas att du också somnar snart. God natt!

Jenny sa...

Hej!

Jo, jag går ganska lika skor som du bär -fast du pruttar nog mer ;).

Men jag antar att vi är så många fler än du och jag-fast jag vet ingen annan. Jag är sängliggande med "funneling" i vecka 20 (legat i 12 dagar-får bara gå upp och kissa) och vart jag än vänder mig så nämner alla ditt namn..(så nu är jag här och nu förstår jag varför) och ska väl ligga ner till vecka 28 och kanske ända tills Oktober. Jag har två små hos stjärnorna Leia och Mini. Gravid nu för sjunde gången. Inga små som tassar in till sängen på söndagmornarna-än. Vi gjorde IVF vi med.

Hoppas din mage känns snällare idag. Jag kommer titta in och kika hur det går för dig. Ha en fin dag!

Mummel sa...

Man både får och bör vara lite ledsen, eländig, synd om...
Det går helt enkelt inte att gå omkring och tindra av lycka oavbrutet - trots att man har allt som behövs för att vara lycklig!
För även om lyckorna finns, även om man tindrar lite i tid och otid, finns det andra också. Att man har allt att vara tacksam för innebär inte att man inte har bekymmer och sorger och ledsamheter också.
För sånt är ju livet, eller hur?

Jag är helt suverän på att har skuldkänslor, åt båda håll... Om jag tindrar får jag skuldkänslor för att jag är lycklig när det faktiskt är så att jag har sorger och bekymmer. Mår jag dåligt och är ledsen och eländig får jag skuldkänslor för att jag inte är lycklig för allt underbart jag har i livet.

För sånt är det ju, livet. Det är ju vad livet är: lyckor och eländen, i förhoppningsvis balanserad blandning.

Hoppas magen ordnar sej. Min medicinförstoppade får fart av havregrynsgröt med torkade aprikoser!

Gråa musen sa...

Rätt av dig att svära ur dig frustrationen. Bättre det än att ha det innom sig. Unnar dig så väl att kunna sova som du så väl behöver. Hoppas att solen lyser på dig idag som det gör här i Jönköping. För en mer överjävlig vinter har då inte jag varit med om och sen en vår kall utav bara den. Men idag. Äntligen. Kan man njuta av värme och isglass. Alltid något som drängen sa när han hittade en femöring. Ha en bra dag utan spärrballongkänningar. Kram

Anonym sa...

Jag och en väninna satt just och delade våra berättelser om magarna våra. Båda har hela livet lidit av ballongmage och tarmar som funkar när de känner för det. Jag som varit ledare för friskis i 10 år, tränar regelbundet, äter fibrer osv säger bara "shit" åt alla välmenande råd. Det enda som hjälper är att få skita på ren svenska.

Många tjejer främst lider av att magen svullnar vid stress, förväntningar och när vi är gravida är tarmarna lika långsamma och tröga som SJ:)

Nåväl hoppas du kunde sova och sen har man faktiskt rätt att vara irriterad & ge uttryck för detta. Hittar ingenstans där det står att man inte får säga som man upplever det. Skulle vara jante-lagen då, men vem tusan bryr sig om den!?

Kram
/Madeleine

Anonym sa...

Va faan jag mår varken bra eller dåligt livet lunkar på.Önskar ibland att min kropp kunde kännas som min själ åå faan inte 25år äldre.Men livet ska väl inte va för lätt antar jag.Men nu ska ja gå och skita hej svejs!!

Anonym sa...

Ibland är det nog nyttigt att ha tråkigt och att allt inte är på topp. Det är då vi tar till oss alla härliga dagar.Kram/Karin

Anonym sa...

Onneksi olkoon, Jonna! Toivotan Sinulle oikein hyvää syntymäpäivää!:-)Grattis, Jonna! Jag önskar Dig en riktigt fin födelsedag!:-) ♥ ♥

Kram
/Madeleine