tisdag 13 januari 2009

bra dag mot sitt slut

Efter en tur på stan, sen lite pizza och glass på Pappa Grappa är det dags att snart börja se Mamma Mia på stora TVn.
Det har varit en bra dag idag. Jag är så glad att tappen var, ÄR oförändrad och hoppas nu innerligt att det var sista gången på ett tag den kollades eller behöver kollas. Vill gärna ha min mutta för mig själv framöver till annat blir aktuellt.

Mamma och jag, läs mamma, har tvättat babyplaggen i mina optimistlådor och hängt på tork. Jag bidrog genom att glo och le fånigt.
Det ser verkligen helt obeskrivligt underbart ut med små minikläder till en liten minimänniska på mina linor, i mitt hem. Nästan så jag börjar gråta.
Mamma längtar efter dig lilla Mini!

Nu sa vi se film.

15 kommentarer:

Vita Stunder sa...

Jag tittar in hos dig varje dag, men har inte lämnat någon kommentar förren idag. Jag har skapat en egen blogg ikväll och en av bilderna jag lagt upp där ikväll tänkte jag starkt på dig, Mini och Marcus när jag lät den landa där. Kika gärna förbi, i vargatimmen eller så. http://vitastunder.blogspot.com

Du ger så mycket kraft Jonna! Och Marcus också! För att ni är ni och det är klart att Mini snart, snart kommer att ligga intill er och viska hur mycket h*n längtat efter den värld ni skapar åt henne just nu!

Kram och tillit! från Anna

Charlotte sa...

du har fått en mamma award i min blogg :)

Anonym sa...

hej!
jag undrar om ni gjort något nupp,kub el andra tester? tex mkp el fvp?

mvh Katarina

Johanna sa...

Hej Jonna!
Tänkte bara be dig läsa om CSN och att förlora barn i min blogg. Du brukar vara så duktig på att bli arg så jag tänkte du kunde överösa mig med energi.

kram
Johanna

Helena sa...

Åh vänta bara tills du hör små bebisljud i ditt eget hem! Man hoppar till varje gång för de underbart ovana ljuden...

Ingela sa...

Hej! Vad spännande det är med eran mini.
Jag blev tipsad om din blogg av min granne.

Jag måste säga att jag är imponerad av att ni inte tog reda på könet. Vi har gjort det med våra två tidigare barn (en pojke, en flicka) så jag tyckte vi kunde vänta och se nu med nr3, men min man kunde inte hålla sej när vi var på ultraljudet (han smittade mej med sin nyfikenhet). Ärligt talat älskar jag mina barn lika mycket så könet har ingen betydelse när det kommer till kärlek.

Roligt att allt går bra för er och fortsätt sprid din lycka på bloggen, -samhället behöver det!

Mvh/ingela

Hillbergskan sa...

Hej tjejen! Åh, jag önskar så innerligt att precis ALLT går vägen, bra, smärtfritt och blir så som ni önskar nu. Ni är så värda det du och Marcus. Mini ÄR en efterlängtad bebbe, av er och av era bloggläsare också. Det ska bli så kul att få följa er. För jag hoppas verkligen att du inte överger oss när Mini väl kommit.....
Sköt om dig nu!
Kram
Ps. Visst ÄR MammaMia en underbar film!! Ds

Anonym sa...

Åh, vi är en hel liten värld härute som längtar efter Minis ankomst=)

Anonym sa...

men Ingela, dom VET ju könet, det är vi som hålls på sträckbänken:)

Erika

Anonym sa...

Hej Jonna,

såg din man på tv förra året och blev så berörd av allt ni gått igenom. Sedan dess har jag ofta tänkt på er och er lilla i magen. Blir så glad när jag läser att det snart är dags! Tänk vad ni kämpat. Och tänk vad det kommer att bli fantastiskt nu när den lilla kommer! Ett jättestort lycka till och massor av kraft och glädje!

Lotta

Heléne sa...

Men är det inte dags att vi får veta könet snart!!!!!!!????
Jättenyfiken.
Heléne

Anonym sa...

Jag håller med den som skriver att vi är många som ser fram mot Minis ankomst... Och jag hoppas att du vill fortsätta skriva, när Mini kommit till er. Din blogg är den enda jag bryr mig om. Tack Jonna för att du låter oss följa er och er väg mot det Nya livet. Det du skriver är betydelsefullt.

Eva

Anonym sa...

Jag vet också könet, för Marcus glömde bort sig i sin blogg förut. Men jag säger inget. :)

Ingmarie Nilsson sa...

Oj oj oj. Nu har det gått så där lååång tid sen ditt förra inlägg och åtminstone jag börjar bli orolig och undra hur du, Mini och Marcus har det... (??)Hoppas det är för att du/ni mår så bra och har det så kul att du bara inte hinner blogga!

Anonym sa...

Tänker på er och minns hur roligt det är att förbereda de första kläderna.
Hälsningar Mamma Mia

www.undermiastrappa.blogg.se