måndag 19 januari 2009

pillercocktail

Har varit på apo och köpt alvedon och hämtat de starka värkisarna som jag hoppas ska bli mina bästa vänner framöver. Ingen alkohol ett dygn före eller två efter, så tyvärr blir det inga kvällsgroggar på ett tag. He he. Såklart är magont och förstoppning vanliga biverkningar men man kan ju inte få allt.

Marcus utlovade rulltur är rullad. Det var så skönt att få komma iväg även om det var i lördags vi sist var ute. Fattar inte att jag för några veckor sen endast kom ut en gång i veckan, på väg till och från sjukhuset och då väldigt korta nervösa stunder som jag knappt kom ihåg att andas alls under.
Nu får jag panik om det går en eller två dagar mellan att jag får sniffa uteluft.
Märkligt det där, hur man vänjer sig livets goda.

Ikväll blir det film. Mumien 3.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du måste vara en av de starkaste personer jag träffat på. Du är en av få utvalda med din mentala styrka. Läser din blogg varje dagf men har aldrig kommenterat ngt. DU har en förmåga till att se hopp och de bra saker som finns. Starkt jobbat, Jonna.
den beundran jag känner för dig är enorm. Din blogg är det första jag läser varje morgon.

Till det vi inte vill prata om: Jag hörde en gång en fras som hjälpt mig mkt. "Tänk vad vi ska skratta åt det svåra avskedet den dag vi träffas igen. "

Att tämja vulkanen inom mej sa...

Men du snart e det dax för Mini att titta ut...
Tar dom inte cerklaget förrens du vill?
Kram

Annelie sa...

Visst var det dexofen du skrev att du fick? De är guld. Fick dem av andra skäl efter min förlossning och de tog bort allt i smärtväg. Samt gjorde en lite yr i knoppen...

Anonym sa...

Ja...dexofen fick jag för mina eftervärkar!! Åh, så bra!! Fick en liten påse med mej hem...!! Hoppas de funkar för dej!