måndag 19 januari 2009

mjukaste filten

Måste visa er den här underbart söta filten som jag sov med i natt och ska göra tills det blir Minis tur att lindas in i den.
Marcus fick den och lite annat fint av en kvinna i Hyltebruk förra veckan (tack så jättemycket snälla främling!) och den är verkligen helt makalöst mjuk. Det mjukaste jag har känt i filtväg!
Hoppas Mini kommer trivas i den och i mammas doft.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Har varit på semester och inte läst din blog på en månad. Underbart att se att Mini håller sig på insidan och att du räknar ner till födelsen nu!
Kram Magnolia

Anonym sa...

den var verkligen fin, jag mini kommer nog att vilja ha den med mammas doft det skulle jag kunna tänka mig

CC sa...

Vilken underbar hjärtlig blogg du har! Jag önskar all lycka till! Kör hårt! /C

Vita Stunder sa...

Självklart kommer Mini andas mamma trygghet i den filten snart så snart. Så fint att du tog den till dig just i natt också! :) Fortsätt med det!

Kram Anna

Maria sa...

en ge-kåsfilt om jag inte ser fel! det stod mellan den och en alfons åbergfilt när vi var där. :)

Towe Lindström sa...

Hej där, alla tre! Sänder varma tankar o hoppas allt går bra. Har följt er resa nu under hösten. Mitt eget liv är i stark turbulens, skilsmässa med fyra ungar som till en början bor hos mig. Håll fast i varandra! Blev snittad för drygt tre år sedan och det var en fantastisk upplevelse, var inte beredd men allt gick bra. Har gått bra efter också med magen o så. Väntar med spänning på ert underverk, stor kram Towe.

Lisa sa...

Kikar in till dig då och då, och håller alla tummar och tår varenda gång!
Och än ser det ju ut att gå vägen!

Passade på att rösta på en lite flicka idag också.

Har gjort två snitt själv, och har bara positivt att säga om det.

Lycka till! Tänker på er.
Kram. Lisa, tvåbarnsmamma

L sa...

Åh så söt.Vilken omtanke. Vilket bra tips förresten att sova med den innan bebis kommer så det blir ens doft på. Det ska jag definitivt göra också.Hoppas jag kommer ihåg det bara. Hoppas du får en skön o lugn vecka med några turer med rullis :D Mvh L

Malin sa...

Gratulerar till era tre barn! Beklagar att två av dom lämnade er. Du ska se att det går bra med Mini, att h*n ligger i er famn alldelens levande och vacker! Förlorade själv min son i v.32, han var beräknad till nu på fredag.... Livet är så otroligt orättvist, men någon gång ska lyckan nå oss alla.
Stort lycka till!
Kram Malin, mamma till Cornelia & änglapojken Vide.

MammaEva sa...

Vilken underbart söt och mysig filt! Jag hade samma plan som du med att sova in lillasysters filt innan hon kom. Jag sov med den i flera månader. Men så en natt med bara några dagar kvar till ankomst, när man ännu en gång som höggravid släpade sig till toaletten, så lyckas jag utan att märka det få med mig filten på axeln på något vis och tappa den i toastolen när jag reste på mig. Så då var det ju bara tt tvätta bort all mammadoften jag kämpat så för. Men du har nog bättre koll än så.

Kramar

Ett Nytt Liv sa...

Vilken bra idé att sova i filten innan så att den doftar mamma...

Vera med flera sa...

Åå vad mysigt! Jag gjorde exakt samma sak när jag väntade Max sen hade han den hos sig på Neonatal de första dagarna när vi inte fick vara med på nätterna. Jag var så glad att jag hade gjort så :)