söndag 11 januari 2009

magen idag -jag är gladare än jag ser ut

Vecka 34+0 alltså.
Jag vill tro att Mini trivs i sin lilla etta med kokvrå. Såpass att h*n stannar i 25 dagar till.
Har rensat klart i skåpet. Satt i rullfåtöljen som Marcus släpade dit åt mig och plockade och donade med griptångens hjälp bäst jag kunde. Fyllde en hel kasse med gamla skabbiga kläder som gjort sitt, så lite mer plats finns igen.
Hittade bland annat den här gamla vita tröjan. Eller gammal, hade den på mig senast i våras. Kul att se hur den "krympt" sen sist.
Jag tyckte att jag såg väldigt trött och sliten ut på bilderna så nu har jag duttat på lite mer färg på bryn och fransar. Orkar ju inte hålla på och måla mig även om det piggar upp.
Jag vet inte om det blev så stor skillnad, ser fortfarande trött ut (men det får jag lov att vara också) mer än på brynen som nu är riktigt rejält markerade. Nästan roligt, tänk Martin Scorsese.
Men det lugnar nog ner sig efter en ansiktstvätt eller två.
9 kommentarer:

Emma sa...

Åxå bebis sa min två åriga dotter när hon såg din mage! jag har en mage som är ungefär lika stor så det är mycket bebis snack här hemma å hon ser bebisar överallt!

Läste lite längre ner på din sida om vad man kan behöva ha med sig till bb. Läste ju att du ska snittas men ändå.... toapapper! för oavsett om man är snittad eller inte så är det inte skönt men bakplåtspapper när man gjort program ett eller två!

Så köp en rulle lambi!!
Ha en bra nästa vecka!

Öländskan sa...

Hej, underbar mage. När jag läste ditt inlägg om vad du skulle packa med dig till BB så tänkte jag på att när vi skulle hämta vår hundvalp så ville de på kenneln att vi skulle lämna en filt eller något plagg som luktade oss 14 dar innan vi hämtade valpen och det funkade så bra för då hade hon lärt sig vår lukt och så hade hon lite lukt från kenneln. Sedan kom jag på att just det, när jag kom hem från BB (för 34 år sedan) grät dottern och var otröstlig men när jag tog på mig morgonrocken som jag hade där så blev hon lugn.
Såg att du har fått flera liknande råd, lycka till och kom ihåg att det som du gör är rätt för er. Kram till hela familjen

Anonym sa...

Så fina bilder...o du är ju så fin så det är inte klokt...en prinsessa kan inte vara snyggare....Varm kram lycka till..Maggan

Anonym sa...

Oj vilken kula! Är väl en pojkmage? Oh snart är det dax... Lycka till!
Kram Amanda

Caroline sa...

Oj va spänd huden ser ut... nästan sprickfärdig =)

caroline sa...

grattis till den blivande dottern/sonen!

Johbur 33 sa...

Mina små flickisar var beräknade till den 4/2 (några snyft). Nu hoppas jag för er istället! Det måste vara världens häftigaste bästa dag som stundar, inte långt därframme.

Ps. Undrar lite försiktigt om du vet om Marcus ställer in sin föreställning på Tjörn den 2/2, med tanke på närheten till förlossningen? Annars bokar jag och vännen!

Kramar Änglamamman Johanna

(www.johbur.blogspot.com)

Emmama sa...

Underbart inlagg fran den andra Emma, bra tips! :) Nu drar det verkligen ihop sig, sa spannande! :)

Hillbergskan sa...

Shit alltså! Du ser ju inte trött ut. För att vara i din situation tycker jag att du ser otroligt pigg ut faktiskt. Här hålls tummarna för fullt ska du veta.
Sköt om dig och M:en nu;)
Kram