fredag 2 januari 2009

en tumme är ur...

...många återstår.
Har i alla fall äntligen ringt till hjälpedelscentrum och beställt TENS-apparaten som sjukgymnasten tipsade om för hur länge sen som helst. Den konstanta värken i ben och ryggslut går inte över bara för att jag vill det så nu var det dags att agera.
Testade den under en vecka och tyckte redan då att den pirrade så där lite lagom ontskönt som det ska för att göra någon nytta så nu väntar jag med spänning på hjälpen som ska komma med posten nästa vecka.
Heja mig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan. jag måste tipsa om en jättebra film som du borde se. den heter first born. ha en fin helg!

Anna sa...

Vad härligt att ni fått ett datum då Mini ska kika ut!
Önskar att jag också kunde få ett BF-datum, men då måste jag ju bli gravid först. Får jag fråga hur många månader efter Liten som ni försökte innan ni fick IVF? Vi är nu snart inne på vårt 10:e försök. Jag trodde att det skulle vara skitlätt att bli gravid. Kunde ju inte ha mer fel...

Kram.

Sommartjejen sa...

Hej igen vännen!
Hur pass sängliggande är du? Måste du ligga nästan hela tiden eller kan du ge dig ut på shoppingturer osv ibland när lusten faller på tex?
*kramar om*

MOE sa...

Önskar er ett gott nytt år alla tre! Tänk att det är dags snart, att ni ska få träffa er Mini! Barnvagn och allt håller ni på med, det är stora grejer det. Ivf-en känns säkert långt borta just nu, även om det är något man alltid bär med sig. Ha det toppen!

nilwa sa...

hejhej...förstår att det e massor att sätta sig in i barnvagnsdjungeln....vet att några vänner till oss fått köpa de vagnarna som butikerna har i skylten eller som visningsex. de kanske e nått för oss lite skeptiska och "brända". att beställa vagn kan ju vara de mest läskiga i världen när man en gång fått beställa en, fått hem den och sen fått lämna tillbaka den, utan att fått inviga den med en ljuvlig bebis. OM vi nu lyckas igen i detta jordelivet, vet jag att detta kommer till att vara ett alternativ som inte känns lika skrämmande.
önskar er allt gott med Mini och de stundande efterlängtade mötet!!
kram Jenny

Monika sa...

God fortsättning på 2009, dom här veckorna kommer att rusa fram för Er, dom sista veckorna brukar gå fortast, du har varit enormt duktig.

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Du är sååå DUKTIG , försök att tänka possitivt på allt roligt ni ska ha , det kommer säkert att bli bra .

Vet att du inte VÅGAR men försök .
Vet inte vad man ska säga tycker allt blir fel man säger men jag vill ju bara uppmuntra er o tala om att ni finns i mina tankar varje dag o har magont var gång ni ska till kontroll , ja så är det väl när man bryr sej . TUMMEN UPP

KRAMIZAR FRÅN ÅSE

Anna sa...

Heja Heja!
Ibland är det lite svårt att ta tag i saker och ting, men när man väl gör det så känns det oftast oerhört skönt. Och med tanke på att du har en månad kvar i soffan, och det garanterat inte kommer att göra mindre ont denna månad, så var det ju helt suveränt att du lyckades få tummen ur.
Hoppas den här månaden kommer gå fort för er och att tilliten och tron får vara med dig, så du får chans att slappna av ibland och bara njuta av att lilla Mini snart är hos er.
Och stressa inte. Det är inte hela världen om ni inte har köpt allt när bebisen tittar ut. Även om lite goa varma kläder och en filt är bra att ha redan nu. Men kärlek och en varm famn räcker gott och väl till en början. :)