lördag 24 januari 2009

dag hundrafemtiotre -vi närmar oss

Min Marcus har insjuknat. Han har fått influensa. Stackarn. Det är faktiskt extra synd om män när de får feber och börjar snora. Inte lätt alls då, tillvaron. Jag hoppas det inte blir värre och att det går över snabbt och framförallt egoistiskt nog att jag inte smittas. Men jag tror inte det. Trots mitt uttalat låga immunförsvar just nu känner jag mig rätt motståndskraftig mot de flesta typer av epidemier. Vägrar dom helt enkelt och hoppas det hjälper. Har mina krämpor och det räcker så. Men vill ju gärna ha även min Marcus frisk.
Som tur är, om man kan kalla det för det, behöver han alvedon så det lutar åt lite rullning i alla fall. Har många onda sammandragningar idag med, ännu inte i klass med gårdagens, så jag skulle verkligen vilja komma ut en sväng och andas.
Vi får se hur det blir.

12 dagar kvar idag.
Imorgon 11, sen tio och därefter plötsligt bara en ynka siffra gånger nio innan det smäller. Ja eller vad man nu kan likna det vid.
Hoppas allt går bra bara, hela vägen.

Bästa lördagen önskar jag er!

12 kommentarer:

Malin sa...

Åh jag håller tummarna för att allt ska gå bra, känner på mig att det också kommer att göra det!!! Tänk vad skönt när bebis kommit och du kan gå som vanligt. Ska bli så spännande att följa er när bebisen väl kommit ut.

Monika sa...

Håller tummarn för att du inte skall insjukna du också....då kan det bli tufft.

Monika sa...

Håller tummarna för att du inte skall insjukna du också....då kan det bli tufft.

Beatrice sa...

Hej Jonna! Jag har bara läst några inlägg på din blogg, men det är ändå så mycket som jag kan känna igen mig i. Jag håller verkligen tummarna för att allt ska gå bra. Jag är stolt mamma till mirakel-IVF-enäggstvillingar som föddes med akut kejsarsnitt i vecka 30. Nu är de snart två år och så vilda och glada! Ni kommer att få en underbar tid med lilla babyn, och barnet. Kram

Elin i Björken sa...

Håller verkligen tummarna för att du inte ska insjukna. För jag tror att man inte gärna vill operera/kejsarsnitta folk med infektioner i kroppen. Håll dig undan Marcus och ät C-vitamin.

Sara sa...

stackarn då! håller med om att män blir så ynkliga när de är sjuka, hihi :-) tur det inte är dom som måste föda barn! men vilken tur ändå att du ska göra snitt, ifall du skulle bli sjuk menar jag. borde vara mindre jobbigt på det sättet. snart är det dags! stor kram till er i detta tråkväder!

Anna sa...

Stackars Marcus, influensa är ju hemskt! Håller alla tummar och tårna också för att du ska slippa. Men är det inte så att höggravida har lite bättre immunförsvar...? Vi säger att det är så!

Och nu är det ju bara lite mer än en vecka kvar! Då hinner M bli frisk och sen är det dags. Hurra! Du lämnar väl oss inte hängande här i cyberspace sen förresten, du skriver väl ett inlägg då och då även när du har Mini i famnen istället för i magen?

Birgitta sa...

Jonna, om du tål rå vitlök, pressa å käka på macka, det hjälper mot influensa! Doften, ja den ska vi inte tala om, persilja hjälper!
Hoppas Marcus kryar på sig!
Kramar till Er båda

Annika sa...

Håller tummarna för att du slipper bli smittad och att Marcus kryar på sig snabbt!!!! Och du - IKEA finns kvar. Kanske en tur när Mini finns där. Du går in och shoppar lite snabbt och Marcus rullar vagn utanför :). Stressa inte, pressa dig inte. Graviditetshormonerna är många så här på slutet och alla i en alldeles vanlig graividitet kan börja gråta för absolut ingenting. Och du har så mycket mer med dig!!!

Anna sa...

Hoppas han blir frisk snart och att du inte är mottaglig.

joni sa...

skönt med en tjej som vågar vara tjejig o inte sådär feministisk! barn är ju ändå meningen med livet eller hur? din o linda rosings blogg är de bästa som finns! ;)

Judit sa...

Kära Jonna!

Håll Dig undan Magnus! Du måste vara frisk nu i sista tiden!

Och jag älskar ER så mycket!!!!!