torsdag 1 januari 2009

dag hundratrettio -första dagenNytt år, ny dag. En solig dag.
Akilles har återhämtat sig efter skräckens timmar och återerövrar ivrigt sin tillvaro igen. Stella är trött, Marcus likaså. Mini och jag är uppe, äter gröt och firar att vandringen mot målet har påbörjats. Fem veckor kvar idag. Hoppas vi.
Det var en fin afton igår, men idag ska bli desto finare.


16 kommentarer:

Hillbergskan sa...

Men FEM veckor är ju "Ingenting" nu;)!!! Jösses, du är så sjukt tapper att jag inte vet vad jag ska säga! Jag önskar dig och M&M GOTT NYTT 2009, ett år som bara kan bli till det bättre;)
Kramen

Anonym sa...

Gott Nytt År!
Underbart att ni snart är i mål - tänk bara fem veckor kvar.
Själv har jag precis påbörjat samma resa som ni, cerklaget är på plats och jag har placerat mig liggandes. Har inte gjort mig känd än på FL, men det kommer nog så småningom.
Är så glad för er skull att ni kommit så långt och som åskådare tycker jag att din graviditet gått fort - jag vet, det känns inte lika fort när man ligger där.
Fortsätter följa er med spänning!

Kram T

Lina sa...

Gott Nytt År!

IVF-Karusell sa...

5 veckor, åh! Det kommer gå fort Jonna! Bara hålla tummarna nu de kommande veckorna! Snart får ni träffa er älskade bebis!

Kram J

Rigmor sa...

Tack för hälsningen och GOD FORTSÄTTNING till ER båda på det Nya Året !
Ni är fantastiska som klarat av ett jobbigt 2008
och ändå orkat bjuda på Er själva till oss andra.
Vi är många som håller tummarna och ber, för att 2009 blir ett lyckligt år för Er.
Tack tack för att Ni finns.
¨Kram(mormor67år)

Anonym sa...

Ni har kommit så långt! Bara 5 veckor kvar, det är makalöst bra, jag håller tummarna men är rätt säker på att det egentligen inte behövs längre, jag är säker på att allt kommer att gå bra.

Förresten, vad står det på glasen? Är det förlovningsglas eller nåt sånt?

Johbur 33 sa...

Jag följer er ihärdigt och önskar er det bästa. 2009 är ert att erövra!

Själv ska jag bara ta mig igenom, det är stort nog. Med sorgen efter mina flickor som två blöta vantar om händerna...

2009 är ert!

Kram Johbur

Öländskan sa...

Vad gulliga ni är och så fint med "smyckehjärtat" som vilar på Mini. Önskar av hela mitt hjärta ett underbart 2009. Kram

Annika M sa...

Fem veckor kvar! Ingenting alls. Snart har ni lilla Mini i famnen. Jag håller tummarna och tänker så det knakar på er för att allt ska gå bra. Och det bara SKA gå bra. Det VET jag.
2009. Ett nytt och underbart år. Det bara SKA det bli.
Skickar alla styrkekramar jag orkar så här dagen efter. Inte dagen efter festen, utan dagen efter nattvak med en rejält febrig liten kille här hemma... det blev ett lite annorlunda nyår kan man säga.

Annicapannika sa...

Vad underbart att ni äntligen fått ett datum att räkna ner mot! Kan du inte fixa något som typ påminner om enkäten så vi lättare kan hålla koll med nedräkning mot snittet?

Det kommer att bli ett bra år! Och ni kommer att få er alldeles egna levande bebis där i februari, det är jag säker på! Det kan inte gå illa för evigt.....

Gott nytt år och många kramar till er alla!
/Annica

RockerAnna sa...

Hej Jonna! Följer din blogg, och även Marcus (började hos honom faktiskt), tänker på nåt han skrev om att ni är modiga, det ÄR ni verkligen. Jag håller så många tummar jag kan för er, och det känns som om det kommer göra det. Fem veckor!? :D Du är stark tjejen, Marcus verkar underbar (tänk att det verkligen finns sånna män!) och jag önskar er all lycka 2009. Mini är onekligen en tuff liten krabat, vilken sort det än nu är.

Anonym sa...

Å Va skoj! Men nu får du ändra rubriken och räkna ner istället. Det är bara 35 dagar kvar det är så fantastiskt att kunde jag så skulle jag sjunga. Igår när jag stod nere på stranden och tittade på fyrverkeriet framför Tafelberget så fick jag en skön känsla av att allt kommer att ordna sig. Ägnade tankar åt Krumeluren och andra änglabarn men det var som om Mini, fertilitetsturisten stjärna, min egen mage och alla andra som är på väg tog över alla tankar och fick mig att känna hur bra 2009 kommer att bli. Kram från Gabriella i Kapstaden som nu tillåter hoppet och glädjen att sprida sig och växa sig större (äntligen)

anette sa...

gott nytt år, hoppas allt ska funka bra med graviditen/ förlossningen, håller tummarna för det, mvh anette

Ida sa...

Fina bilder och vilken underbart fin vit tunika/klänning!!
Vart har du fått tag på den? Skulle vara en skön kontrast till alla mörka mammakläder jag har..:-)

Finnpajsaren sa...

God fortsättning!
Nu har det gått så många veckor då ni oroat er så jag hoppas verkligen att ni kan välja att njuta på riktigt av de sista kvarvarande. Att njuta är inte en känsla, det är en handling som föder känslan. Jag läste att ni skrev att ni är modiga (Markus ord) och mod är att våga välja njutning tycker jag. Det är ni väl värda.
Brukar du smälta tenn på nyår förresten?
Kram kram från Närkeslätten. /Jonna

Anonym sa...

Gott nytt år Jonna, Marcus och Mini! Jag kan inte TRO att det bara är fem veckor kvar! Du är min tapperhetsmodell, kom ihåg det!
L