måndag 26 januari 2009

lovade ju lite mode...

...så lite mode får det bli.
Det här är en av tröjorna jag fick förra veckan och jag tycker mycket om den även om den skulle kunnat ha varit lite större och längre nertill. Och om jag vågar mig på en amningstanke så här på måndagkvällen, så är det så att man lätt får ut tutten ur omlottningen vid behov :-)
.................................................
Har insett idag att det här
är sista hela veckan med Mini i magen och som jag kommer sakna den! Magen alltså. Mini får jag ju förhoppningsvis bära i min famn framöver, men magen... den fina... den onda... men ack såååå underbara. Älskar att vara gravid! Hade såklart hoppats få och kunna gå lite mer i det här tillståndet, men det är inte fy skam att bara vara heller. Känns faktiskt riktigt vemodigt att "gå vidare" fast jag egentligen har och fortfarande längtar som en liten tok på det.
Bara allt går bra nu...
Låter säkert som att jag är hög på värkisar eller annat men icke, har faktiskt skitont just nu om jag ska vara ärlig, men är så fantastiskt glad ändå (och jag smittar!).
Mini har haft en fartfylld kväll och påminnt oss om det ljuvliga lilla liv som finns därinne och klart vi vill ha ut det, livet. Levande och sprattlande!
Om 10 dagar får h*n komma.
Vi väntar.

24 kommentarer:

Petronella sa...

Ja smittar gör du verkligen, även till oss som läser:-)

Vilken snygg tröja! Mammakläder brukar ju inte alls spela i den ligan om man säger så, vilken modell! Ser jättefin ut och inte alls för kort och tajt (även om det kanske känns så)

Allt gott önskar jag er.

Anonym sa...

Jag undrar över en sak. En dum fråga kanske (?), men varför får du inte gå gravid så länge som mini vill stanna därinne? Dvs. Varför är snittet satt innan beräknad BF? Kram & Lyckönskningar/ My

Annika sa...

Åh vad fin du och magen är. Och snart får ni träffa mirakel-Mini. Tänker på er.

mig sa...

Helt rätt att njuta av magen och graviditeten när det går, men jag förstår att det inte alltid är så lätt i ditt läge. Jag känner på mig att det kommer att gå bra, jag bara känner det!
Kämpa på!!!

Sarah sa...

haha nu har jag det ;) efter ett antal besök här så tycker jag att du är lik någon. Du är lik den söta damen i Love Actually, som blir ihop med Hugh Grant. Martine McCutcheon heter hon ;)

hade så bra, hoppas bäbisen sticker ut huvudet 5 feb o är frisk o kry o skriker för full hals :)

Anonym sa...

Du är bara för snygg. Själv ser jag bara fet ut väntar & hoppas på min mage. Var på scan idag och allt såg bra ut. Fingrade på ett par små strumpor men vågade inte. Gabriella som vill veta vart du handlat tröjan.

Anonym sa...

Åh vad nära det är nu! Det är så spännande, har följt dig nästan hela graviditeten och det är ju löjligt vad "delaktig" man känner sig fast man inte ens kommenterar mer än ngn enstaka gång!

Lycka till nu och njut av den sista veckan och tänk på det underbara ni har framför er! Jag har välsignats med tre flickor och det är helt klart det mest fantastiska man kan uppleva.

Allt gott önskar jag er och ni finns i mina tankar.

Åsa

Anna sa...

Jättefin tröja och jättefin mage! :D Klart det är vemodigt och lite läskigt att lämna eran graviditet bakom sig. Men när den är över börjar den underbaraste eran - ditt och Marcus liv tillsammans med fina Mini. Och så kort tid kvar, bara lite mer än en vecka....!

mackan f sa...

Du finaste Jonna, nu har du uppnått samma stiliga profil som jag! hihi
10 dagar... jag kan inget annat göra med min gipsade fot än att glädjas och oroas med dig, klart en gosig mini tittar ut enligt alla planer!
Hejja Jonna och Mini!!!

Ganska lagom tjej sa...

Du är jättevacker! Det fullkomligt lyser om dig! =) och du är värd all den lyckan.

Tessan sa...

Så otroligt vacker du är!! Svidlande tanke att vi båda ska få hålla våra barn snart. Efter så mycket sorg och elände så är det äntligen våran tur. Fortsätt skina, du fullkomligt strålar!

tisalen sa...

Vad fin du är! supefin!

Thess sa...

Men åh så vacker du är! Både magen och tröjan klär dig jättebra. Håller tummarna för slutspurten.

AnnaUlrika sa...

Hur sjutton kan du se så fräsch och pigg ut? När jag var i vecka 37såg jag ut som en svettig flodhäst. Det var iofs sommaren 2006 som var kokhet men ändå. Jag känner inte igen mig själv på bilder, allt vatten jag samlade på mig förvrängde mina ansiktsdrag till något helt groteskt. Mina händer och fötter var som bollar med små prinskorvar på och jag hade ingen hals. Ha ha ha! Du är jättefin vännen, det var mest det jag ville ha sagt. Samt att jag är avundsjuk. Både på din gravida strålglans och din kommande bebis.

Therese sa...

Vilken underbar mage och vilken snygg tröja *avis*. Får man fråga var du hittat den? Kram, Therese

Anonym sa...

Åh du är så snygg med din gravidmage!

Kram T

Nika sa...

Det är svårt att inse vidden av din och Marcus väntan och förväntan på det som komma skall, men jag är fullständigt övertygad om att allt kommer att gå bra denna gång och att ni om några få dagar får hålla och snusa på ert vackra barn! Önskar er ALL lycka!
Och att du sen ser så läcker ut trots din långa inomhusvistelse måste ju båda gott för er bebis gener 0=)
Kramar, Nina

Ida S sa...

Hej! Jag är ofta här inne och kollar din blogg. Följer er resa med spänning och önskar er allt gott och att det ska gå bra - även efter den 5:e. Min fina tjej är 4 månader nu och jag förstår din separationsångest med magen, men fortsatt längtan efter livet därinne! Men nu, när kroppen är ganska återställd och livet med bebis fullt verkligt är det också fantastiskt att vara "som vanligt" igen. Kunna röra sig obehindrat (säkert extra för dig) och vara pigg och känna styrka. Lycka till och mycket värme till er. Kram Ida

Anonym sa...

Vill bara säga att jag läser din blogg och beundrar din positiva inställning och hoppas innerligt att Mini får komma till er frisk och fin och förgylla ert liv! Själv har jag två små troll hos mig och det är det mest fantastiska som finns, att få bli mamma till någon! Så kör hårt och tsemppiä teille! /Aicha

Cinks sa...

Kan bara hålla med, underbar mage och tröja! Tio dagar kvar - final count down med andra ord!

Sofia sa...

Snygg tröja på snygg mage:-)

old lace and roses sa...

Trots att jag inte känner dig så är jag så glad att allt har gått så bra för er.Såklart har jag hållit tummarna hela tiden :)
Du kommer att få din bebis!

Rebecka sa...

Maj Gad vad du är vacker! Tröjan är fin och magen är fin och du är jättevacker!

Anonym sa...

http://annlouise-sjostrom.com/

En bulle ur ugnen!!! Fin!