onsdag 21 januari 2009

tillväxtkontroll och top modell

Det kom till sist två sotargubbar och allt gick smidigt och snabbt. Öppna spisen mår bra så det är bara för oss att fortsätta elda i den.
Nu väntar jag på färdtjänsten. Alltid något eller någon jag väntar på , men det är kanske det livet handlar om....
Solen skiner på riktigt idag så jag ska njuta av strålarna bäst jag kan i bilen på väg till sjukhuset. Hoppas allt ser bra ut. Har på sistone haft en fruktansvärd skärande smärta i livmoderhalsen (tror jag) så det känns bra att få konsultera min läkare om detta. Dexofenet hjälper mot mycket men inte just det.
Jag känner mig rätt stark inför besöket, inte sjukt orolig på något sätt. Hade kanske ändå varit lite bra om någon kunnat följa med, men "kan själv" och har ju kryckorna att luta mig mot. Skulle något läskigt mot förmodan hända är ju sjukhuset ett rätt bra ställe att vara på när, om det i så fall sker.
Ikväll blir det pyjamasparty med Lisa. Vi ska äta sushi och se top modell (hoppas jag). Vinnare denna säsong blir Elina eller McKey. En av mina 3 favoriter (Halle Berry look aliken Brittany) åkte ut redan förra veckan så jag ska inte säga så mycket alls egentligen. Mitt sting är lite tappat, bara att erkänna. Men alltid kul att se smink och håruppsättningar även om det börjar bli n å g o t uttjatat och Tyra n å g o t too much.

Önska mig lycka till nu.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka Till!

Ann-Sofie

Annelie sa...

Jag håller på Elina som vinnare :-)

Anonym sa...

Lycka till Jonna!

Öländskan sa...

Önskar dig lycka till, vännen. Måste erkänna att jag tänker på dig mer och mer inför förlossningen. Jag sänder ljusa tankar och böner om att allt går bra. Kram.

Vita Stunder sa...

Håller tummarna allt jag kan!!

Du missar väl inte 'True Blood' ikväll? :) Ett självklart måste!

Kramar från Anna i ett ruggigt Värmland

MammaRussin sa...

lycka till.. hoppas allt är bra..

ha det gott...

Anonym sa...

Jag undrar alltid om Tyra inte blir trött på att rabbla upp exakt samma visa inför utröstningarna...du vet priserna och exakt samma visa om domarna...jag håller med hon är lite over the top...men hon har ju lyckats skapa en populär serie i alla fall. Vi är (nästan) slavar här hemma.

Skönt att höra att allt fortfarande är bra med Mini. Ha det bra!

Kram Ia

Karolin sa...

Vi är ungefär lika långt i graviditeten och jag går oxå hemma och väntar sedan månader tillbaka(fast pga foglossning) och tillbringar mina dgr med såpor av alla de slag, som Top Modell. Även för mig så närmar sig planerat snitt (fast nästa vecka).
Nu har vi faktiskt rätt att säga "det är inte långt kvar" både du och jag och snart snart så hoppas jag verkligen att vi har våra små hos oss och så kommer livet aldrig bli sig mer likt igen men åt ett positivt håll.

Lycka till, hälsningar från Karolin (mamma till en änglakille f/d i v 22 2001, två buskillar födda 2002 och 2005 och snart snart en liten som kommer 28/1)