fredag 16 januari 2009

dag hundrafyrtiofem -FRIENDS

Jag är en vänskapare. Och stolt över det!

Mobbning på lekplatser, i skolor, på jobbet eller på internet är inte ett problem bara för de som drabbas. Det är ett problem för oss alla. Hela samhället.
Att barn mobbas av andra, blir skrattade åt, utfrysna, slagna, är rädda för att gå ut, gå till skolan och hem är ett misslyckande för oss vuxna och aldrig ok!
Vi måste tänka på vad vi lär de små och lite större.
Vad de lär av oss.
Vi måste säga till, säga ifrån.

Bli en vänskapare du också, HÄR!

3 kommentarer:

Isabell sa...

Hej,
Ett litet tips: Jag har läst att du gillar kent och de stödjer ju Friends med en ny låt i den senaste reklamen, men det kanske du redan har sett :) Här kan man iallafall kolla: http://www.youtube.com/watch?v=pqA7YoHvCUQ&feature=related

Jag har bara kommenterat här två gånger (tror jag) men läser regelbundet och håller alla tummar jag har för er! Trevlig helg.

T sa...

Vet inte om du hört, men barnen du skrev om för ett tag sen, som hette Adolf Hitler och andra nazistklingande namn - har blivit omhändertagna av myndigheterna. Skönt, hoppas de kommer någonstans bra!
Hoppas det går bra för dig, tre veckor nu, lycka till lycka till!

Anonym sa...

Hej!
Kommer med ett tips om babyboxarna som du skrev om för ett tag sedan. Jag har precis fått ett exemplar av varje, vilket egentligen inte ska gå och jag vill inte säga vilken affär som gjort misstaget men om du bryr dig mycket om att få en blöjhink och tycker det är det viktigaste i världen, så får du det från babyproffsen, dock inga påsar, det måste du själv betala, inte ens några provex fanns med.
Tipset är helt enkelt att om jag vetat innan vad som fanns i de bägge lådorna så skulle jag bli besviken när jag kom hem med babyproffsens. Det fanns knappt något alls, medans babylands kändes rar och riktad till bebisen. Dessutom är den superlätt att få då man kan registrera sig i affären.

Lycka till med allt! Ni är så fina människor och värda allt bra!