torsdag 29 januari 2009

post-party

Tack alla för att ni är med på mitt kalas. Det var värst vilka goda tårtor jag bjuder på! Men ni är alla värda dom, hundra gånger om.
"Ni är värda allt gott som händer er, för allt det andra kommer hända ändå..."

Själv har jag tillbringat min kväll med att mumsa på det mesta.
Först trollade jag ihop en laxtårta med en botten av kavring och på det ett tjockt lager av philadelphiaostgegga med laxbitar i och det toppade jag sen med massa gravade laxrosor, räkor, dill och citron! Supergott!
Sen fick jag beslutsångest vilket slutade i både en klassisk tårta med massa kvarg-grädde och på den ännu massa mera bär, både röda och blå samt en chokladvariant med halvkladdig nougatbotten garnerad med ett hårt lager mörkt choklad och massor av nötter och vitchokladpraliner!
Nu är jag mätt. Och fortfarande så glad.

Det bästa med alla mina tårtor är att om man inga extra kalorier behöver så slipper man dom! Plus att de går finfint ihop med vilken diet eller odiet man än råkar vara på.
Själv satsar jag på att hinna komma in på ännu ett nytt tiotal vad gäller kilon innan nästa vecka, så här räknas inte kalorier alls.

Nu är det sova som gäller.
Har en lite allmänt krasslig känsla i kroppen så den ska med bestämdhet sövas bort. Imorgon är det den sista fredagen före och den vill jag uppleva pigg och kry-
Så gott jag kan.

God natt och dröm vackert.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk att det "bara" är en vecka kvar!!! Knappt. Förstår om er tid går saakta nu! Jag tycker du har varit så strong som "orkat" med att bara vila, vila o åter vila... Men det är ju för en underbar anledning.
Ska bli så spännande att läsa första bloggen när Mini kommit. Även om du kanske inte hinner skriva så ofta så hoppas jag att du inte lägger av helt.
Många lycka till kramar
Nikki

En brasse-mammas mat och allt runtomkring sa...

Hej Jonna! Jag har aldrig skrivit till dig tidigare, men följt er desto mer :). När mini fastnade i dig så grät jag glädjetårar, när marcus slutade blogga grät jag bara. (men han kom tillbaka:). Jag vill egentligen bara med denna kommentar ge er kärlek, massvis av den varan, innan ni hamnar i småbarnsträsket och inte har någon sinnesnärvaro mer :) Jag vet, jag låg själv still i 4 månader innan jag fick min mini - på söndag fyller hon 4 år och är både stor och stark. Det kommer er lilla goding också bli. Men snälla, få marcus att lova att skriva rapport när ni har fått bebis, jag kommer att vara som ett vrak den 4 tills jag vet att ni alla mår bra;)Kärlek till er alla

zandra sa...

Det låter jätte gott!
Muuuums=)
Ha en bra dag

Anna-K sa...

Hej! En titt in så här på förmiddagen.Allt verkar vara bra.Nu är det fredag v.5.Snart är det torsdag v.6. Kalas.....Det blir fest på AGDA-dagen!Ha en skön helg! Anna-K

eva sa...

hej jonna...åhh nu är det nära..tänker på dig/er hoppas du mår bättre..ger dig en massa styrkekramar...blir väldigt hungrig nuförtiden när jag läser din blogg....mmmmmm..ha det allra bäst..kraaaaaaaaam från www.evapinglans.webblogg.se

Marie sa...

Hej Jonna!
Vilken resa du gjort som snart närmar sig slutet, wow! Nu har jag följd din blogg i flera månader. Det hela började med att jag läste Marcus onsdagsedlar i Dalarnas tidningar och fick på så sätt veta om era tidigare sorger och nuvarande hopp i magen. Många onsdagar har jag suttit och gråtit ögonen ur mig och andra onsdagar har jag suttit med ett leende på läpparna. Ni blev några medmänniskor jag började bry mig om. Därför har jag dagligen kollat in på din blogg för att se att allt är OK, har aldrig skrivit någon kommentar, bara suckat av lättnad för varje dag som gått. Hoppas du fortsätter skriva sen när bebben är ute!!
Stor kram och många lyckönskningar från Marie