torsdag 22 januari 2009

ännu mera iiiiiiih

Leker med en trevlig liten tanke som jag inte vågat tänka förut.
Jag hoppas, vill och önskar så att få åka till Ikea i Lkpg nästa vecka och kanske kan det bli verklighet! Har mailat min läkare och väntar nu på svar. Kan ju egentligen inte tänka mig att det skulle vara några problem ftersom tappen var så stängd och fin igår och jag menar, bakåtlutad i framsätet i en halvtimme på slät motorväg, sen i rullstol längs släta korridorer där, göra beställning, få det hemskickat och åka hem igen. Lätt som en plätt.
Åååh jag hoppas verkligen. Har en lista som jag pulat med i några veckor, vet vad vi vill ha och det skulle vara så bra för mig att få göra det, som en del i min mentala och positiva föreberedelse för vad som förhoppningsvis sedan väntar veckan efter.
Visst kan jag skicka motvillige Marcus. Men han gillar inte Ikea, vill inte dit. Har varken bil eller tålamod och jag vill att inhandlandet av skötbord och annat fint till Mini ska ske under harmoniska och glada förhållanden, så därför bör jag åka. Eller hur?
Min ena bror kommer i helgen och ska stanna ett tag så jag hyr i såfall bil åt honom, tar med Lisa (måste ha en tjej med) och åker och shoppar!
Iiiiiiiiiih. Nu blir jag sådär ivrigt hoppsugen igen. Skulle vara så roligt och roligt ska jag ju ha nu.
Jag vet många cerklagesystrar som åkt och rullat på Ikea mot slutet så nog ska väl jag också...
Ropar inte hej, förrän läkaren har svarat.
Men hoppet (och lusten) har väckts.

12 kommentarer:

Tomas sa...

Hoppas innerligt att du får komma iväg till Ikea! :)
Men trist gubbe du har som inte vill följa med .. Förstår att han hatar Ikea (det gör jag med), men glädjen över att köpa lite saker inför Minis ankomst borde ju övervinna detta hatet flera gånger om.
Men Men .. det är eran grej. Jag ska iallafall hålla mina tummar hårt hårt att det ska vara ok för dig att ge dig av till Ikea och shoppa lite. :)

Marielle sa...

Åh det verkar ju jättemysigt att få åka och shoppa lite skötbord, gosedjur och annat smått och gott på IKEA. Hoppas att din läkare samtycker! Så härligt att ni är så himla nära att få er lilla Mini nu!

Anonym sa...

kanske inte lika kul, men mycket av Ikeas grejer kan du Internet beställa.

Katarina

H sa...

Va där det med killar och Ikea? Min man börjar kall svättas bara jag säger Ikea.. =)

Jag håller tummarna att du kommer iväg!

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

HÄLSA MARCUS ATT HAN FÅR FÖRBASKEMEJ ÅKA TILL IKEA OM HAN VILL ELLER INTE !!!!!
DET ÄR HAN SKYLDIG DEJ !! ANNARS ÄR DET VÄLDIGT DÅLIG STIL TRODDE NOG MARCUS HADE STÖRRE FÖRSTÅELSE FÖR DET HÄR !!! ÄR MINNSAN LITE BESVIKEN PÅ HONOM !! NÅJA NU FÅR HAN SKÄLLA PÅ MEJ .

KRAM ÅSE

Sara sa...

Alltså, det är helt galet vad glad och positiv jag blir när jag läser din blogg! Du smittar verkligen av dig med glädje! Tack för en underbar blogg!

Anna sa...

Ha Ha, jag gillar inte heller Ikea. Får panik av bara tanken. Men om det innebär att shoppa prylar till en kommande liten bebbe så skulle jag aldrig tveka att åka dit. Då skulle jag för första gången göra det med glädje.

Anonym sa...

Jag håller tummarna för dig...men (tråkigt ord) om läkaren säger ajabaja så är det busenkelt att webshoppa på ikea, roligare att se allt i verkligheten och verkligen vara där men som sagt....utifall så har du ändå chansen att shoppa ändå och få det hemkört oxå. Kul, då kanske man får se dig på Ikea nästa vecka ;)
Linda i Linkan

Helena sa...

IKEA är kul ju! Men skötbord tycker jag är överreklamerat, onödig utgift och tar plats helt i onödan. Jag har alltid haft en plastdyna som jag lagt på lämpligt underlag, helst på golvet faktiskt - det har känts säkrast när barnet blivit lite större och rörligare.
Men det finns ju mycket annat kul att shoppa! :-))

Anonym sa...

Jag skickar min man så kan du åka till IKEA med honom. Själv avskyr jag att shoppa rent, och speciellt i sällskap, det tar så'n himla tid... Nej, ska det vara ska det vara effektivt!
A

Carina sa...

Detta är jätte knepigt, var enda kompis jag har är tillsammans med män som hatar Ikea och övriga större affärer, min ex man älskade det, nu har vi vari separerade i många år men jag har en son som är exakt likadan, han har nu flyttat men hade vi haft ekonomi ( varken han eller jag har så mycket pengar)så hade han gladeligen åkt till Ikea, Rusta, Jysk, Coop etc. Jag vet inte hur många gånger han ringt och frågat om jag vill hänga på bara för att kolla runt. Nu är det jag som stoppar. Men jag förstår er, gillar nu inte Marcus detta så är det ju mycket roligare att åka med en polare. Hoppas du kommer iväg gumman.

Anonym sa...

Vilken höjdare att få åka till Ikea. Om jag var i Sverige skulle jag själv se till att få dig dit och hem. Får du inte ta färdtjänsten? Gabriella som skulle se det som lyx dag att få åka till Ikea med dig.