fredag 9 januari 2009

dag hundratrettioåtta -inbjudan!

Solen skiner och jag ska därför göra mitt klagande kort.
AJ!
Så där.
Vad ska skriva nu då?
Gårdagens supertur bråkar fortfarande med mig och det är svårt att inte inte älta det. Men jag ska försöka. Sluta. Nu.
Ett sista bara.
AJ!

Jag ska inte rulla någonstans idag hade jag tänkt, bara vila, ligga still och vara. Men så går timmarna, minuterna, solen fortsätter skina och rullådran börjar rycka. Känseln runt röven är ju redan borttappad och ont (oj nu blev det ält igen) har jag oavsett vad jag gör så varför inte lite? Bara lite rullning...?
Men jag får se. Ska försöka låta bli.

Jag fick brev idag från kk i Norrköping där de välkomnar mig på snitt. Som en inbjudan till något festligt och visst är det ju det. En fest. Förhoppningsvis. Känns helt overkligt fortfarande. Var först tvungen att kolla mig omkring efter den här Jonna som bjudits på festen, innan jag fattade hon är jag. Det är jag som fått en inbjuden!
Om jag ska gå? Klart som 17 att jag ska. Skulle inte missa för nåt i världen. Minis homecoming! Finns inget vackrare. Vårt älskade barn ska komma till världen och jag är bjuden. Heja!

Nu måste jag lägga mig i sängen. Har börjat som färsk gelé att långsamt rinna ur fåtöljen och ner mot golvet. Hamnar jag där kommer jag aldrig mer upp igen, så det är bäst att agera medan jag kan.

Ut i solen med er andra!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Skickar lite vår från göteborg. Sol och underbar luft kommer här till dej!! Linda

bambi sa...

Åh så spännande! Vilken fin inbjudan! Och vilken otrolig fest! :)

Anonym sa...

Googlade på din Marcus Birro, då hittade jag din underbara blogg.
Helt underbar och jag önskar Er så mycket lycka till!

Googlade på Din Marcus för han verkar vara en sån underbar människa i allt vad han företar sig.
Älskar att lyssna på honom i Karlavagnen, i alla debatter m.m.
Nu ska jag köpa och läsa hans poesi och böcker också.
Kram till Er båda (alla tre)

Anonym sa...

Hej!! Läser svarta vykort och ögonen svider, hjärtat värker...läser så sakta jag kan och har kommit en bit påväg i boken. Hälsa till honom att han är bäst!!! Tacka honom!!! (ps. Du är också bäst förståss!!=))

Anonym sa...

Hej Jonna!

Jag, själv en mor, läser din blogg och förundras över hur tålmodigt du tar dig an din stora uppgift!Du borde få alla tapperhetsmedaljer som går att få! Jag gläds med dig för varje bra dag och jag önskar dig all lycka!
Tack för din underbara, fantastiska blogg...

Ingrid sa...

Grattis till bästa tänkbara inbjudan! Hoppas du och M får en jättebra helg och allt du inte har alltför ont. Inte långt kvar nu!

Anonym sa...

5:e??
samma som min underbara mamma!
håll ut, det kommer bli fantastiskt!
:D

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Vet du, en positiv sak med att ha haft riktigt djäkla ont under graviditeten är att kontrasten efteråt blir så mycket större, så att allt känns hur lätt och underbart som helst.

Anonym sa...

Vad fint. :)

Anonym sa...

Hej! Måste bara fråga en sak som jag grunnar över...Jag arbetar på Borås stadsbibliotek och fick nyligen reda på att Marcus står med i vårat program. Han skall komma till vårat kulturhus 31 mars tillsammans med Joakim Lindengren och prata i temat Verklighetsflykt.Blev förstås jätteglad, skall verkligen gå o lyssna på honom. Men vad jag grunnar över är att det ligger så nära inpå Minis ankomst. Känner mig så engagerad då jag följt dig länge, länge och blir orolig över att han måste åka ifrån er....Tänker jättemycket på dig och lillen i magen, all lycka!