måndag 19 januari 2009

tack... eller jag är glad idag...

...för vår tur ute på stan.
...för dexofen:et som jag hoppas stenhårt på inför natten i första hand.
...för att Lisa lovat komma och vakta mig när Marcus ska på jobb på onsdag.
Känns faktiskt tryggast så även om jag lätt utropar "kan själv" om någon kommer med sådana förslag. Nu pressades jag av både Marcus, mamma och pappa och kom sedan på att det skulle ju faktiskt kunna hända något (jag börjar blöda från moderkakan, bebis får för sig att försöka komma ut vanliga vägen eller annat) så att jag inte ens lyckas ringa någon, hemska tanke. Kan ju ibland inte röra mig en meter av det vardagliga onda så det känns faktiskt säkrast att ha en personlig vakt som övernattar.
...för att Mini varit igång massor idag. Alltid lika härligt även om det idag resulterat i att cerklaget skär så förbaskat i köttet runtom.
...för att Marcus är hemma och så söt när han går efter mig för att kolla att allt är ok så fort jag ajar, ojar och iiihjar .

Kram och god natt.

7 kommentarer:

Anzo sa...

Hejsan
ditt arbete med pampersboxen är inte värt besväret,anmäl dig på liberos hemsida och du får hemskickat till dig(blöjor mm) och en rolig box att hämta ut när mini blir 6 månader på lindex,mini boll blöjor och lite annat mycket roligare än pampers. orkar du som jag gör samla märken om du skulle nu anv deras blöjor så kan du byta in dom till saker mitt senaste är en söt pyjamas och halkssockor. lycka till,du har nåt helt fantastiskt framför dig haft tre för jäliga graviditeter,foglossningar usch..man glömmer helt grav så fort lillen låg på magen puts väck borta men jag har 3 underbara pojkar -05,-07 och -08 min sambo satsar på ett fotbolls lag ;-) hoppas dexofenet funkar på dig mig gav det noll

Joanna sa...

Angående "den vanliga vägen"... vad skulle hända om Mini försökte ta den? Jag antar att cerklaget sätter stopp för alla dykförsök, så blir det ett snabbsnitt då?

Anonym sa...

Det var väl på tiden du fick något mot det onda!! Hoppas nu att du kan njuta av den sista tiden med Mini därinne. Sova mycket och boa!! Linda

Anonym sa...

Magbild :-)

Anonym sa...

Sabina fick diagnosen malignt melanom 2006, opererades och blev så gott som friskförklarad men fick tillbaka cancern i nov 2007. I mars 2008 började tumörerna att sprida sig och i januari 2009 fick hon beskedet att hon fått fem metastaser i hjärnan och att hon förmodligen bara har 2-6 månader kvar i livet.

Sabina Najjar är en otroligt levnadsglad och inspirerande 34 årig tjej uppvuxen i Sollentuna, norr om Stockholm. Hon har två döttrar, varav den yngsta har Prader-Willis Syndrom (PWS) och autism.

Hon har en blogg där ni kan följa hennes kamp mot cancern: http://mittlivsabina74.blogspot.com
För er som känner att ni vill ge ett bidrag till Sabina och hennes familj har några vänner öppnat ett SEB-konto där alla insättningar går direkt till Sabina. Det kostar att vara sjuk och syftet är att Sabina och hennes familj ska kunna göra lite roliga saker tillsammans utan att känna stressen över att dom egentligen inte har råd.
Kontonumret är: 5383 3247401 (de fyra första siffrorna är clearingnumret).// Jessica

Gry sa...

Hej. Jag tittar då och då in på din blogg och håller verkligen tummarna för att allt ska gå fint med er bebis. Stort lycka till! /Gry F

Carina sa...

Det är klart att du inte ska vara ensam nu när du är så långt gånget, så Marcus och dina föräldrar har helt rätt, dessutom så känns det lugnare även för oss (dina läsare). Kram!