lördag 10 januari 2009

dag hundratrettionio -ilsken spykvart

Har nyligen duschat. Inget kul alls med det längre. Gör bara ont och jag ser stjärnor en halvtimme efteråt. Eller stjärnor förresten, det är som om massor små silverfiskar skulle attackera mitt synfält och jag gillar inte silverfiskar! Blä.
Jag håller på att klocka mina förvärkar som jag hoppas ska lämna mig ifred. Nu. Lär inte bli någon rullning idag heller om det inte snart börjar kännas bättre. Med det ska det göra. Vi bestämmer så. Det känns alltid lite värre på morgonen för att sedan i värsta fall med hjälp av medicin lugna ner sig. Så också idag. Säger vi.
Marcus sover som vanligt länge en lördagmorgon. Det är skönt, för honom. Inte lika för mig. Måste snart själv upp och koka kaffet. Vill inte, för det gör ont. Men jag måste. Vill ha mitt kaffe, faktiskt nu och någon frukostmacka. Frukost är en pulig syssla. Fram och tillbaka med allt hundra gånger och inte blir det roligare av att ha ett 30 kvadratmeter stort kök när kroppen skriker efter 2. Men vad har man tänder till om inte för att bita ihop.
Upp nu. Kaffe. Kaffe. Kaffe.
..............................................................................

Och så finns det inga filter! Fan med. Nu är jag inte glad. Hasat över med vatten och fyllt på och inga filter. Skit och bajs på en gång. Får blir snabbvarianten. Sen.
Nu ska jag inte gnälla mer över er. Ska ta min ilskna energi och göra nytta. Har några oplockade gäss att ta hand om. Blir bra.
Sen blir det bättre.
Hörs då.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hittade din blogg för några veckor sedan och håller alla tummar jag har för er! Jag hoppas och vet att allt kommer går bra! Vi fick missfall i mitten på december (första försöket) och att läsa om er historia och att ni vågar igen och är så starka, ger mig hopp om framtiden! Tack för en mycket bra blogg & alla lycka för framtiden! Tänker på er ofta!
Kram Em

SkåneAnna sa...

Jag lovar dig: hade vi befunnit oss liiite närmare varandra hade jag kommit över med en kopp java till dig VARJE gång sambon sover länge!!
Kan man MMS:a sånt??
*kramar om*