söndag 4 januari 2009

magbilder vecka 33+0

Ny vecka börjar och det ska givetvis firas med lite småfärska magbilder.
Känns bra att ha klivit in i den 34:e nu. För varje dag mognar bebis lungor lite till och efter denna veckan anses de klara sig utan några mediciner även om förlossningen skulle vilja komma igång tidigare än tänkt. Men det ska det inte. Jag kniper och biter ihop och imorgon ska jag fira en-månad-kvar-dagen till älskade Minis ankomst.
Mini har förresten lovat att inte lämna och just nu väljer jag att tro på det!


26 kommentarer:

jenny sa...

Du ser fantastisk ut!!
Kram

Anonym sa...

Håller med Jenny.
Grattis till ännu en vecka!
Hur gick det med vagn?
Ditte

Maria sa...

Så vackra ni är, du och magen!

Anonym sa...

Ååå vad fin mage.. Jag verkligen hoppas att det går vägen för er. Jag önskar er all lycka. Ps är ett stort Hänt Extra fan och för nån vecka sen va väl du och M med där??
Många varma kramar L

bambi sa...

Oj, så fin mage du har! Verkligen!

Fia sa...

Så söt du e'!

Anonym sa...

Oj en sån mage! Stor och härlig. Kram och godnatt från Göteborg.

Anonym sa...

Vilken underbat fin mage! Drömmer om att få se ut som du... är själv i V 18 nu efetr vår tredje IVF/ICSI

kram

Linda sa...

fina bilder. läste din text om ånget och oro och att inte ta positiva kommentarer till sig. vill bara säga att jag känner igen mig så. och jag tror att oron liksom bara måste få finnas där i oss som har den typen av personlighet i oss. man ska akta sig för att låta den ta över bara. men man får låta den finnas. ingen idé att blunda. tusen kramar och hoppas det går bra för dig och mini.

Hillbergskan sa...

Shit quinna! Du ser helt otrolig ut!!! En vecka närmare. "Heffaklumpen" så f*n heller *asg*. Kan tro att du garvade. Håller tummarna i vanlig ordning, varje dag.
Kramen bananen

Anonym sa...

Min son Dante föddes för 7 veckor sedan i vecka 34+0. Han var/ är fullt frisk och behövde inte ligga i kuvös. Han fick tom bättre apgar (heter det väl?) poäng än min nästan fullgågna dotter! Så jag vill med dessa rader ge dig lite hopp och lugn!! Jag har följt dig länge och håller tummarna, även om jag tror ni redan är i mål nu.

Nillano sa...

Fin du är med magen :D
Lycka till med allt!
Kram

Anonym sa...

Vilken fantastisk mage, jag är så glad för er skull att veckorna har gått, att ni är där ni är! Du/ni är så tappra! Jag tror att Mini är en liten kille... =)

Kram från en "stalker"

Anonym sa...

Det kommer att gå bra det här!! Det lyser om dej! Linda

loba sa...

Du ser strålande ut. Vilken vacker mage :)

Towe Paqualin sa...

Jonna har du tänkt på att du nu har dubblet så mycket glädje än sorg i din blogg? Om man tittar i etiketterna. Härligt tycker jag. Grattis till fina magen!

Anonym sa...

Vad söt du är med din fina mage! Ångest är hemskt men håll fast vid den tanken att det är ingen mening med att lida och plåga sig själv för att vara förberedd på allt hemskt. Det går ju ändå inte att förbereda sig. Lite sund oro är okej men inte gastkramande ångest som tar över helt. Min kära mamma som gick bort i cancer brukade säga att nu ramlade jag visst ner i åsneröven, men det blir snart bättre! Kramar från en mamma som hade grym väntabarnångest efter missfall.

Peter Barlach sa...

Den coolaste mage världen skådat. Grattis till den!

mrsjones sa...

Hej vännen! Vad fina ni är!

Usch och fy för ångesten som biter sig fast i kroppen vissa dagar. Hoppas du har en bättre dag idag. Vad roligt att få komma ut och klämma på vagnar! Mitt råd i förberedelseterapin är köp allt ni ser;) Nallar, åkpåsar, gulliga onödiga klädesplagg;) Allt för att stävja ångesten en stund..

Det är faktiskt ingen vagga vi köpt, utan det är en vanlig vit spjälsäng från IKEA, men jag har köpt en ställning på Babyproffsen med tillhörande sänghimmel från NGBaby och det blev himla mysigt och ombonat. Du kanske ser det vid ert besök på babyproffsen!

massa kramar och med förhoppning om en bra vecka!

Anonym sa...

Du är skitsöt som vanligt :-) Jag som tidigare gissat på flicka börjar kanske ångra mig... Vet att magformen inte spelar nån roll men den ser lite pojkaktig ut. Jag hade pojkmage men ut kom världens finaste flicka. Roligt med lite bilder igen, alltid lika kul. Ska bli så spännande att få se lilla underverket sen. Stor kram S!

Anonym sa...

Tänk att du har gått så långt nu!
Grattis!

Anonym sa...

så fin mage! o va härligt med en ny vecka! Förut har jag tyckte att mini verkar vara en flicka, men när jag ser magbilderna nu ser det mer ut som att mini är en liten pojke :) magen ser mer pojkmagig ut nu.

L sa...

Ni är så fina....jag ser vad det blir för kön jag *S*
Var rädda om Er
Kellingen på ön

ellinor sa...

har precis gosat med mitt älskade kusinbarn som föddes i v 33 (har sagt det tusen gånger, förlåt) och nu har du ju gått SÅÅ långt. Klart vi hoppas att babyn stannar där inne ett tag till, men nu är det ju nästan helt lugnt om hon kommer nu! Alfons mådde som en prins från första början och sondmatades bara ett dygn, ingen cpap, ingenting alls! woho! Var inte orolig alls, nu får hon komma (men ska helst hålla sig kvar förståss)

Cinks sa...

fantastiskt fin är du i magen, och hej vad tiden ändå går, snart är mini här. Jag gissade på tjej i början men nu tvekar jag lite ;-) Tumme för att sista månaden blir uthärdlig för dig/er!

Åsa sa...

Min lilla kille föddes i v 33+3 och var "helt normal" om någon nu kan vara det? :) Han behövde iaf inte ligga i kuvös eller liknande och efter 6 månader hade han vuxit i kapp alla "polare" både viktmässigt och kunskapsmässigt :=) Go for it!