lördag 17 januari 2009

dag hundrafyrtiosex -19 dagar kvar

Lite sen med min dagsrapport som ju andra vanliga dagar brukar komma något tidigare. Vi är i alla fall hemma och allt är som det brukar. Det har bara varit en väldigt, ja, snabb dag på något vis. Sov dåligt men somnade ändå om hela tiden så det blev en ganska lång och tacksam natt ändå.
Nu är vi precis hemkomna från en rejäl rulltur. Var först dumdristigt nog med Marcus frustande bakom mig och trängdes med folk på rea och handlade också två plagg. Sedan rullade vi vidare till Fiskmagasinet för lite sen lunch/tidig middag och tyvärr hade vi inte tagit reda på att det fanns en ramp på baksidan så jag fick, fast jag inte bör, tålmodigt och extremt försiktigt klättra uppför trapporna, medan Marcus släpade upp stolen längs desamma.
Jag kan väl säga som så att det var mycket väl värt det! Trots ett bäcken i brand. Som alltid var maten sanslöst god och lakritsbrulén efteråt lika gudomlig som alltid. Så här efter snart nio månader av totalt sexförbud är det bra att åtminstone kunna bjuda smaklökarna på lite fyrverkeri.

Nu är vi åter hemma som sagt. Det ska bli lite film och kanske om jag har tur, en fotmassage eller två.
Imorgon är det söndag och jag och Mini går in i den 36:e veckan (35+0). Helt obegripliga siffror som jag bara kunnat drömma om tidigare, men så fantastiskt härligt att få vara här!

Hoppas ni får en finfin lördagkväll!

7 kommentarer:

Familjen Norén sa...

Har läst din blogg nu ett tag men med två små flickor hemma så är jag urusel på att kommentera. Grattis till snart vecka 35... Hoppas du får sova gott inatt.
Mvh Karin

Anonym sa...

Tänk 19 dagar kvar...det är nästan svårt o fatta att det är nära nu!! Du har inte så hemskt många dagar på dig o fixa lite hemma o greja..Stor Kram Maggan

sussi lindvall sa...

hej jonna grattis att allt har gått,under omständigheterna,bra. Läser din o Marcus blogg varje dag.det har blivit ett måste varje dag när jag kommer hem.jag känner för som de flesta andra.Tack för att ni vågar vara så öppenhjärtliga kram på er kämpa på sussi

sussi sa...

hej jonna!läser din o Marcus blogg varje dag.Tack för att ni är så öppena om ert liv ,inte många som vågar visa vad man egentligen känner och hur funderingarna rullar i huvudet.Kul också att du tycker om fiskmagasinet,jag jobbar där,i fiskbutiken.kram på er ser fram mot mer bra läsning sussi

Sara sa...

Alltså, jag håller verkligen tummarna för dig och Marcus! Lycka till med allt!

mackan f sa...

Heja er!

Anonym sa...

sexförbud? varför, infektionsrisk?