tisdag 13 januari 2009

dag hundrafyrtiotvå -slapptappens prestation

En liten snabbrapport från morgonens koll och mätning. Ser ut som förut, jihaa. Lång och fin, även om lång är ett relativt uttryck men framförallt sluten! Heja tappen! Nu sitter ju bandet hårt åt och stärker upp och stöttar, men ändå, att den samarbetat hittills trots massa onda sd. Min fina slapptapp.
23 dagar kvar bara att hålla. Vi ska klara det!

Nu ska jag fortsätta vila lite. I eftermiddag ska jag rulla lite med mamma och pappa. Ta en segerfika någonstans, för klart att det här måste firas.

Hoppas ni alla har en fin tisdag med härligt solsken ute!
Det har jag. Inbillar jag mig. Åtminstone det där med solen. Förnekelse som sagt.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Härligt att det såg bra ut :)
Jag har försökt googla på den sortens cerklage som du har men har inte hittat nåt om hur/var det sitter, för visst är det väl inopererat genom buken?? Kan du inte rita en fin bild å lägga ut ;)

L i Linkan

Thess sa...

HURRA!! Jag sitter här och skuttar av glädje för er. Och fortsätter hålla tummarna för slutspurten.

Anonym sa...

ha ha, jag mitt pannben har ju skrivit fel när jag googlat så det är därför jag inte fått upp nån vettig info. Nu helt plötsligt funkar det och jag hittade t.o.m en liten förklaring som du själv skrivit här för ett år sen...ja ja, så kan det gå om inte stavningshaspen är på ;)
Hittade dock ingen bra bild.

madlar sa...

Jag har följt din blogg under flera månader o önskar er lycka till på upploppet. Det känns så starkt att läsa dina tankar o minns mina egna upplevelser som om det bara gått en kort tid. Håller tummar o tår för de sista veckorna, kämpa på!

Öländskan sa...

Kram, hälsa mamma och pappa, är ju mormor och vet hur nervöst det är att vänta.Ha det bäst!

Anonym sa...

Hej Jonna! Lyllos dig som är så långt i graviditeten! Jag är idag i vecka 22+0 och har också cerklage. Är sjukskriven sen en vecka tillbaka och vilar så mycket som jag bara kan. Men man blir ju galen av att ligga hemma och känna efter hela tiden. Har många blöta flytningar och efter två missfall i vecka 21 så är man ju säker på att det är fostervatten som kommer. Det var inte det förra veckan och imorgon ska jag på koll igen så vi får väl se då. Men lycka till säger jag till dig! /Anna

Annika sa...

Hej Jonna,

Jag läser din blogg sen en lång tid tillbaka och jag är så glad för din och Marcus skull. För att ni kommit så långt i graviditeten och för att det snart är avklarat och att ni ska få en superefterlängtad liten person i erat liv. Jag hade velat maila dig men hittade ingen mailadress så det får bli såhär istället.
Varma kramar
Annika (och lille Jack som kom till efter 6 provrörsbehandlingar)

Anonym sa...

Hurra för er! *viftar med små flaggor och kastar konfetti*

Smaklig fika!:)
/Mia

Josefine www.Prinsessansdagbok.com sa...

ÅÅÅ så nära nu! Härligt att du kan känna lugnet de dagar som är kvar. Nu mår ju Mini som en Prins / Prinsessa därinne och kommer inte våga annat än att kika ut frisk och kry. ag ryser av tanken på att ni ska få en baby som greppar era fingrar. Varma...

Sen kommer den rapa mot din axel, gurgla små ljud och andas. Jonna och Marcus - jag som inte känner er kommer gråta av lycka då jag får se bebisbilderna härinne sen ( hoppas vi får se! =)) och jag är helt övertygad om att ni kommer få en underbar vår och sommar!!!

KRAM Josefine

Jannike sa...

Va glad jag blir för att allt é oförändrat. Nu har ni inte många dagar kvar förrän ni har Mini hos er:-) É en underbar känsla att hålla sitt barn för första gången.. Bara njut!!

Å du tack så mycket för att du delar med dig av er resa och precis som Josefin skrev innan så misstänker jag att det kommer fällas en tår lr två även vid denna datorn om/när bilder på Mini kommer ut.

Anonym sa...

Hej Johanna! Har nyss hittat din blogg och tycker det är jättemysigt att följa dig till den stora Dagen! Undrar om du alltid sitter i rullstol eller om det endast är nu när du är gravid?

Lillemor sa...

Åh gud vad kul o höra! Snart tittar H*n ut! Grattis till tappen! Ha en skön kväll.

Sommartjejen sa...

Vad skönt att allt såg bra ut. Känner du av bandet som sitter åt?

Gull-Britt sa...

Hej Jonna.
Jag känner inte dig alls egentligen, men genom att ha lyssnat och läst saker som din Marcus har sagt och skrivit, så känns det ändå som man känner dig en aning.
Han berättar så fint om sin Jonna och era två små barn, som fick lämna livet innan det ens hann att börja, jag är säker på att dom sitter på en mjuk liten molntuss och håller sina små tummar för att allt ska gå bra.
Jag följer numer också dig på din blogg.
Jag träffade Marcus i tisdags vid en föreläsning Hylte-Brännö och fick åter uppleva vilken fin, mjuk och intellektuell kille han är.
Ni kommer att bli en fantastisk liten familj när Bebben anländer den 5 febr, det är jag helt övertygad om..
Trots att jag inte alls är särskilt relegiös, så ber jag en liten bön för er varje kväll sedan
i december när jag fick höra lite av er historia vid en ombokning av Marcus och jag greps av ert öde.
Jag är själv mormor, inte särskilt gammal sådan, men ändå,och jag tycker att varje litet barn som föds är ett helt fantastiskt mirakel. Nu tänker jag på er och känner att det kommer att gå jättebra.
Väldigt många lycka till önskar jag ,Gull-Britt ( en av tanterna med värme i Brännögård-Hylte )