fredag 23 januari 2009

jag ska nog till Ikea!!!

Härligt att bricanylen forfarande hjälper! Tar ju inte bort allt men lättar avsevärt åtminstone.
Har blivit lite lugnad och väntar nog in pengar från FK nästa vecka istället, så då kan jag släppa den biten för nu och helt leva på Marcus i helgen.

Jag fick ett svar angående Ikea från min läkare, lite tveksamt, men ändå. Om jag mår ok, inte har för ont och planerar en kort tripp så ska det nog gå bra. Alltså ska jag kunna åka. Nog. Hade visserligen hoppats på något, typ: "Jaa Ikea, vad roligt. Absolut. Åk du! Stanna ett bra tag, ha ingen brådska, se dig omkring och kila in på citygross på vägen hem..."
Men nåja. Det ska ju bli en snabbis, har listan nästan redo. In och ut bara. En typisk manlig shoppingtur. Så får det bli. Bara jag mår bra då och inte har för ont.

Hep.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Kul! Men lova att ta det jättelugnt och försiktigt!
/Mia

Maria sa...

Åh va roligt för dig! Förstår att du ser fram emot det. Tänkte förresten tipsa om en jättebra blogg ifall du inte redan läser den, hittade den häromdagen och blev fast. mammamelissa.blogg.se. Trevlig helg!

Anonym sa...

Kan ni inte åka på en torsdag eller nåt då, eller nån av de andra dagarna som brukar vara lite lugnare i IKEA-lådan.

Att vara på IKEA en fred, lörd el. sönd får till och med jag förvärkar av och jag är inte ens gravid.

Öländskan sa...

Hej,hoppas att det går bra på IKEA.Vi har fått ett jättefint IKEA i Kalmar för 2 år sedan och det är jättekul, brukar ta en halvdag där ibland. Man får alltid lite idéer och inspiration. Ha en fin helg, jag blir lite nervös när jag ska lyssna på Marcus i kväll, han ska väl vara med på förlossningen, finns det någon stand in till Karlavagnen om det skulle hända något....... Kram hela familjen

Finnpajsaren sa...

Åk! Läkare måste vara sådär försiktiga i sina uttalanden. Det finns en risk med allt om man frågar dem... Det finns bra sjukvård nära om det skulle hända dig något. Åk nu så själen får sitt!! Ha det så kul! :-)

Anonym sa...

Hoppas verkligen du kommer iväg - små utflykter förgyller tillvaron och Ikea har säkert massor av fina saker som Mini behöver ha! (och du givetvis :)

Sköt om dig!

Anonym sa...

Jag drömde om er inatt... Barnet hade kommit. Allt kommer att bli så bra så bra så. ;)

Anna sa...

Låter nästan som att du borde låta bli den där shoppingturen till Ikea. Självklart gör du som du vill. Men hade jag varit du så hade jag nog tagit det säkra före det osäkra och stannat hemma .. hur tråkigt det än skulle kännas.
Men som sagt, du gör som du vill. Men känner du den minsta tvekan, så skulle jag rekommendera dig att inte göra det. Mini är ju viktigast! Och Marcus fixar garanterat det galant med en inköpslista i handen. :)

Stor Kram på Dig!

Malin sa...

Du är så modig som har skrivit om din (er) graviditet från dag ett och fantastisk som låter oss vara med hela vägen! Jag önskar er alla lycka och att allt går bra. Ni verkar vara i goda händer den här gången. :D Kram!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag mailade dig på den adress jag hade till dig från tidigare, jag såg att du uppgett en annan här i bloggen, du kan väl hojta till om du inte får mitt lösenordsmail.

Mian sa...

Vid minsta oro så har du ju faktiskt inte längre än 10 minuter till sjukhuset.

Jag hoppas att du får en riktigt trevlig shoppingtur och inte är allt för utmattad nrä du kommer hem.

Inte många dagar kvar nu, fantastiskt! Stort lycka till!!

ingy sa...

haha, jag är en typisk manlig shoppare på ikea. jag vet precis vad jag ska ha och fort går det. det är så mycket folk och jag panikar lite. sist j och jag åkte tog det 40 minuter från bilen till bilen. rekord! var ädr i onsdags och min bror shoppade som en tjej, länge länge vid varje "station". suck. 4 h var vi borta...

ta hand om dig!

Anonym sa...

Hej! Varför utmana ödet så här i sista stund?? Mitt råd är , SKIPPA IKEA!!! Det är ändå inget att ha där! Två minuter på IKEA, sedan vill man bara därifrån! Gör ngt roligare!
Please, Take care

Anonym sa...

Jag skulle egentligen kommentera på Marcus blogg och inlägget nära nu. Men det misslyckades.Så hittade jag din blogg och tänkte att det som jag haft på hjärtat lika gärna kan yttras här. Jag är så hilmla glad för eran skull. Jag fick en son för 3 månader sen.Den älksan vi kände för honom i magen trodde jag var stor. Men shit den älsk som tog meg som en flodvåg,en storm,nått så enormt, när han kom ut till oss trodde jag inte var möjlig. Att det största med livet är at få barn sägs det. Jag har alltid tolkat det bokstavligt och tänkt nja så jävla stort är det väl inte. Men nu förstår jag. Det stora är att får känna denna enorma kärlek till en annan varelse och sin egen sårbarhet. Det är stort. Så jag känner meg som som när man ordnat med en överraskning och väntar på den som ska få den den där upprymda känslan med er och till den dag ni ska få träffa erat barn. Oj Oj håll i hatten för det är stort. Kram