söndag 9 mars 2008

ett tomt löfte

Upphetsad som en liten gris på grönbete fotade jag mitt fynd i fredags. Finncrisp med koriander! Halleluja. En närmast religiös uppenbarelse för mig. Ja ni minns säkert sedan tidigare bloggar mina känslor för denna gröna skönhet och kombinerat med en annan favorit, crispen, kan det ju inte gå fel. Eller?
Jag köpte även keso med grillad paprika för att lyxa till det rejält och var beredd att hamna i trans av smakupplevelsen som följa skulle. Men. Inget. Jag tuggade lite till, sög lätt på sörjan och lät tungan fara över, under och genom "härligheten". Men nej. Absolut ingenting. Crispen med koriandern smakade blä! Fanns inte en antydan till det där magiska riktig koriander smakar som. Det går ju att äta, men halleluja vilken besvikelse. Första och sista gången. Från nu blir det orginalcrisp med keso toppad med äkta blad av koriander. No more fusk. Hade jag varit Sverker hade detta hamnat i min egen lilla sopkorg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha...förlåt mitt garv men jag gjorde också detta misstag. Överlycklig över att mina älsklings crisps utökat sortiment med ny god smak satt jag som en förvånad och besviken fåntratt och sa blää blä blä.

Anonym sa...

Koriander, då kommer här ett mumstips som säkert låter märkligt men som är jätte gott!
Ta en brie ost (snyggast blir såklart om man tar en hel rund) och så häller du sweet chilisås så det täcker "locket" och på detta klipper du färsk koriander.
Ät till kex eller bröd - super gott :-D

Anonym sa...

du har en riktig förmåga att beskriva allt så himla bra... =) haha