torsdag 13 mars 2008

jag har bestämt mig

Imorse vaknade jag med onda aningar om vad som skulle vänta under dagen, aningar som visade sig vara helt korrekta. Mungipor ner och tårar längs kinderna, men förutom det har det varit en bra dag och jag är på ett för mig (just denna tidpunkt i månaden) gott humör. Har bestämt mig. Igen. Eftersom det inget blev denna månaden (lever ju så länge jag kan på hoppet som en Robinsondeltagare på plankan) så ska vi köra på med IVF! Så det så. Två veckor väntar vi på besked från landstiget, varefter vi ringer och kollar. Blir det inget där, alls eller innan sommaren, ringer vi dr privat och sätter igång med hans hjälp. Jag hade ju som sagt hoppats att det kanske trots allt skulle fungera denna gången utan hjälp, men eftersom inte är dags att röra sig mot plan B. När en dörr stängs så är det dags att öppna fönstret och kila igenom där... Eller hur det nu gick.

Nu ska jag se Heartbreak Kid av böderna Farelly och skratta lungorna ur mig. Hoppas jag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

you go girl! lycka till!

tyvärr är inte heartbreak kid nåt att ha, enligt min mening. jag skrattade två gånger tror jag, av två timmar. inte bra ;)

finnjonna sa...

fast lite kul var det allt. låg och småfnittrade mig igenom det. finns väl roligare och bättre filmer, men ikväll gjorde denna susen för mig :-D

Anonym sa...

Det är ju inte lika romantiskt när en hel klinik ska vara inblandad i ens barnaalstrande, men vem bryr sig så länge det ger resultat! Jag tycker ni gör helt rätt! Lycka till! :)

Anna sa...

Bra beslut. Lycka till och allt det där jag inte finner ord till!

MochM sa...

Lycka till med IVF-andet. Själv har jag nyss börjat mitt första försök och det är inte så fasligt hemskt. Tänk positivt och lev som vanligt, är min läkares uppmaning och än så länge känns det ok. Förhoppningsvis ger det resultat också...
Lycka till!