lördag 22 mars 2008

finnjonna goes catwalkIstället för att handla ägg till varann var jag och Marcus och storshoppade idag.
Han köpte skor, skorta och slips medan jag mest hängde vid smink och jackhyllorna. Till sist hittade jag min vårjacka och så fick det bli en sån där Starpalett med ögonskuggor, rouge och läppstift i ett kit. Jag är Penelope Cruz. Ja eller har mest hennes färger iaf. Fast det rejält röda läppstiftet sitter väldigt mycket bättre på henne än mig insåg jag snabbt och blekte därför mina till en rätt ful rosa nyans, ser jag nu, men ögonskuggorna, bild nr 1, är jag riktigt nöjd med!
På bild nr 2 försöker jag få till någon sorts fierce-face framifrån, top-modelskadad som jag är, men måste erkänna att jag misslyckas kapitalt. Men ögonen är ok, om än blicken något stirrig.
Eftersom jag modellar hellre än bra fortsätter jag vidare med bild nr 3 och där har jag fått på mig nya skinnjackan, som tillsammans med mina skor från igår kommer göra mig till vårens lyckligaste! Min förra ca 30 år gamla hade gjort sitt så det var verkligen dags för en ny.
Sådär ja, en liten bildbuffé på min påskafton.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är fruktansvärt dåligt på smink och sånt där. Har inte sminkat mig på 10 år. Och jag saknar det faktiskt inte. Rätt skönt!
Men jag tyckte du var fin. Fast det tycker jag du verkar vara utan det där sminket också. Så jag är nog helt fel person att kommentera det här känner jag.
Din nya jacka verkar vara fin. Roligt det där att gå ut och shoppa tillsammans istället för att köpa saker till varandra. Självklart är det roligt att köpa saker till varandra. Men det är oftast som roligast att köpa något till den man älskar, när man gör det spontant. När det inte inte är en sådan där "köp och ge bort" dag.

Glad Påsk på Er Båda!

smultron sa...

Åh, har du införskaffat en midjekort svart skinnjacka med mudd?! Det sitter jag och suktar efter. Drömde i natt att jag var ute och shoppade kläder men det blev en annan svart jacka då.

Elin i Björken sa...

Det verkar som om ni har rätt kul ihop, du och Marcus.

Kläder och mode förstår jag mig inte på (gammal punkare som jag är) men vilken fantastisk glans du har i håret! Jättefint!

Anonym sa...

Du är så söt...lyckliga Marcus, finskor har bra gener :)

Glad påsk på er!

finnjonna sa...

anna: Tack! Presenter får det bli en annan dag som sagt.

smultron: Just en sån! Älskar mudd!Har längtat länge. Min gamla bruna är det som sagt inte mycket kvar av och svart är toppen!

elin: Tack! Det är hennaglans!
Jag vet inget om mode heller. Går på känsla. Blir alltid rätt. För mig iaf, för de andra, de modemedvetna ses kanske reslutatet som något annat ibland...:-)

havsglimten: Tack du, det ska jag hälsa honom om han inte redan vet om det ;-)