fredag 28 mars 2008

snart dags!

Väntar på att gå iväg och köpa sushi. Det blir alltså mumsig rå fisk och lite vitt vin tillsammans med Lisa ikväll. Och såklart ska vi se finalen av dansen! Blir gott och trevligt.

Angånde planerade IVFen så har jag bestämt mig för att strunta så gott och ofta det går i jobbiga neggokänslorna och köra på och tro att det såklart inte blir nåt strul mer. Nu är det vår tur. Vi ska alltså köra igång om en dryg månad! Wiiiiihiii. Häftigt va. Och läskigt och spännande och... Nu är det på gång, på riktigt. Kanske kanske kanske är det här kartan och ficklampan vår bebis behöver för att hitta hem! När jag tillåter mig att tänka i dom banorna så börjar jag nästan tjuta. Blir så lycklig. Helt överväldigad av känslor. Älskade bebis är på väg nu. På riktigt på väg. Kanhända h*n behöver en karta till och då ska mamma ge det till liten. Hur många kartor som helst ska h*n få, för det är dags att komma hem nu.

Sushi.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kommer också sätta igång om ungefär en månad, men då först utan hjälp från sjukvården och hoppas att det fungerar så fort som möjligt.

Håller tummarna för oss båda att vi i början av 2009 är lyckliga föräldrar till helt friska och levande barn.

Madde (maddepladder) sa...

Jag har så svårt att kommentera på din blogg Jonna! Det är inget fel på kommentarverktyget alltså, alla ord känns så futtiga bara! Oavsett om du berättar om ledsna, sorgsna, ivriga eller glada tankar och känslor kring bebisen som är på väg till er så blir på nåt sätt orden svåra att finna. Som sagt, det känns så futtigt med mina ord. Svårt att förklara! :-)

Och till lite lättare saker att orda om: Vart rekomenderar du att köpa sushi här i stan? :-)

Anonym sa...

Bara en månad kvar med vin och rå fisk så passa på att njuta ikväll! :) Och börja äta folsyra, det är bra att börja innan man blir gravid! :) LYCKA TILL!

finnjonna sa...

anna: Wow! Vad spännande. Håller tummarna för er! Och oss. Hoppas det blir träffar på lekparkerna häromkring sen :-)
Och då var det ni på ica. Jag trodde det först, fast vid mjölkdisken, sen blev jag osäker... och vågade inte stirra mer. Får hälsa på riktigt nån gång så man vet vem man träffar och inte.

madde: Inget är för futtigt! Jag lovar! Och bästa sushistället? Det enda jag har testat är Kimono runt hörnet på hospitalsgatan. Inte jätteupphetsande häftig meny men väldigt gott iaf, det som finns!!! Så absolut värt att köpa hem, ellr äta där.

emma: Japp jag tänker så. Vin och rå fisk ett litet tag till. Sen får det vänta gärna i ca 16 månader. Folsyra har jag mumsat förbyggande sedan 06 :-) Men tack för tipset!

Anonym sa...

Japp det var vid mjölkdisken jag såg er första gången också...
Vi kanske ses på Kulturkammaren på onsdag på Krig hela tiden.

Anonym sa...

Ser riktigt gott ut ju. Jag har testat sushi tre gånger. Men faktiskt aldrig tyckt att det var särskilt gott. Men det ser så gott ut. Kan ändå ibland känna mig lite sugen på det. Konstigt.
Har öppnat en ny sushi restaurang här i Partille. Får ta och testa den i veckan kanske.

Jag såg finalen på Let's D. igår. Har inte sett programmet i övrigt. Men lyckades fastna vid finalen.
Och Tina var en värdig vinnare. Jag tyckte inte alls om henne förr. Klarade inte av att se hennes mat-program. Men så lossnade det lite när hon gjorde ett matprogram där hon fick en låda med smått och gott som en hemlig gäst hade plockat ihop. Som hon sen skulle laga till någonting med. Då började jag tycka lite bättre om henne.
Och när jag såg Let's D. igår så kände jag ..Fasen, hon är ju rätt skön ju.
Och det är ju skönt att man kan ändra sig. :)

Anonym sa...

Jag är en smygläsare som aldrig kommenterat din blogg men läst den desto flitigare. Jag känner mig så glad för din/er skull när jag läser det här inlägget om bebisen som nalkas att jag bara var tvungen att kommentera det. Så. Jag önskar er all lycka. Nu blir det en bebis!

Anonym sa...

Lycka till med din IVF. Jag är själv igång igen för andra gången. Och jag kommer följa din väg genom IVF:en oxå! Kram!!

ragetti.blogg.se