söndag 23 mars 2008

långsöndag

Mycket längre än fredagen känns den. Jag får alltid så här tredje dagen lite postpåsksyndrom. Blir rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Har försökt hålla mig sysselsatt ensam som jag varit och gjort redan allt känns det som. Tagit en kortpromenad, lagt ansiktsmask, sett dålig komedi (bland det sämsta någonsin och då har jag väldigt låg humortröskel och gillar Dum och dummare, kiss och bajs etc, men den här gjorde ont. Varning alltså: Date movie, missa den! Kolla i tablån innan ni sätter på canal +), sett menlös thriller och städat köket. Färga håret brukar ha en skön lugnande effekt på mig men den livlinan rök häromkvällen då jag hennade rufset som en reaktion på långfredagens tristess.
Kom just nu på att jag faktiskt hyrde en film tidigare idag som jag har i väskan. Tror på den. Brittisk humor! Hoppas den är rolig. Kan i alla fall inte bli oroligare än den jag såg förut. Väntar nog ändå ett tag till innan jag tar reda på sanningen. Tills dess ska jag tända lite rökelsepinnar och köra lite påhittade yogarörelser dvs åla mig på golvet och hoppas jag kommer upp igen.
God påskdag alla!
Vad gör ni?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nyss hemkommen från söndagsmiddag. Var med min bästa vän hos hans mamma. Trevligt!
Men Brrrr.. Det var kallt på vägen hem. Sitter här och fryser. Känns som jag vill ta ett bad. Så det blir nog så. Lägga mig i badet och läsa ut min bok. En helt fantastisk bok, som alla borde läsa. En riktigt tankeställare. Livräddare! "Veronica bestämmer sig för att dö" - Paulo Coelho.

Fortsatt trevlig söndagspåskkväll!!

finnjonna sa...

anna: Tack för boktipset! Har kollat in den boken men inte vågat... Men nu kanske. Längtar efter badkar gör jag sådana här dagar.

Elin i Björken sa...

En liten varning angående rökelse: Jag tände rökelse i samma rum som vårt akvarium och mer än hälften av firrarna dog.

Sen dess tänder jag aldrig rökelse och ser till att mina småttingar (både barn och katter) inte vistas i rökelse-rum.

Kanske rökelse är bra om man vill driva ut möss ur ett hus?

Anonym sa...

Har ni inget badkar? Stackare. Det är verkligen underbart när det är kallt ute och man är lite frusen, att krypa ner i ett varmt bad.
Du får tända lite ljus. Sätta dig i soffan under en varm och go filt. ..Och läsa. För det är klart du vågar köpa boken. :)
Den var jättebra! ..Tyckte jag iallafall.