fredag 14 mars 2008

råttan i påsen...

...är ingen myt längre även om det var en mus. Iiiiuh! Säger jag bara. Tur man inte äter så mycket chips. Fast med schlager imorgon hade ju ett antal riskerat att åka ner. Nu får det blir snacks av annan art istället.
Lets dance sågs ikväll med trevligt sällskap i form av bror och Lisa. Sliskdanny åkte ut. Helt ok. Även om bonden snart börjar göra lite pinsam danskarriär ala brandeby... God mat åts också, rökt sik med pressad potatis, sparris och romsås. Mums filibabba! Nu ska jag fixa nattamackor åt en älskling som snart kommer hem.
God natt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man blir ju lite äcklad. Men samtidigt vet man ju att det är näst intill omöjligt att ha koll på alla små kryp som finns i vår omgivning. Men det måste vara en fruktansvärd upplevelse att råka ut för något sådant. Lätt att man knappt vågar äta någonting efter det.
Själv bor jag i Partille och handlar nästan alltid på Maxi. Så jag måste säga att jag är glad att jag inte just denna dagen var sugen på chips och inhandlade denna påsen före dom. :)
Och det lär ju dröja innan jag kommer handla chips på Maxi ..Det kan jag lova.

Fia sa...

Blev inte så äcklad den här gången. Fick i stället lite ont i hjärtat när jag tänkte på den stackars musungen som gick en hemsk död till mötes alldeles ensam i en chipspåse :(