torsdag 13 mars 2008

men Terri...

...sluta läs!
Terri undrar om man kan stoppa mamma/bebisbloggarna. Finnjonna undrar om man kan stoppa Terri.
Nej, men på riktigt. Inget fel på henne (hoppas jag). Men det är väl ovanligt jättefånigt att vilja stoppa något bara för att man själv är trött på det. Sluta läs! Och problemet är löst. Jag läser personligen inte en endaste mammablogg eftersom jag är så grymt avis på deras liv med levande bebisar och bajsiga blöjor, men när tiden är inne så kommer jag säkert sida efter sida skriva om mitt barns bajsvanor och galet skrikiga nätter. Läsa den som läsa vill. Blogg är för de flesta ett sätt att ventilera vardagen och varför vilja stoppa någons möjlighet till det? Det är bara att blunda eller titta åt ett annat håll om det inte faller en i smaken.
Fortsätt blogga! Vad ni än bloggar om. Så länge ni vill och har lust. Utrymmet i cyberrymden är oändligt och med så mycket skit som den innehåller är det väl kanonbra att fylla ut med lite harmlösa bloggar om bebisar?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja.. men visst blir man trött. Fast jag kan bli trött på bebisbloggar också ibland (även om jag också skriver en del om mina barn vilket ju sker naturligt eftersom de blir en så stor del av ens liv) men då kan man ju bara välja att läsa något annat. Själv har jag ojjat mig över detta inne hos mig i dag:

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1612307.ab

Jag vet att den är gammal men för mig var den ny..

smultron sa...

Instämmer helt, bra skrivet!

Anna sa...

Eller hur!?

"Jag är så himla trött på alla deckare som skrivs nuförtiden. De poppar upp som svampar ur jorden och invaderar samhället. Deckarförfattarna borde lägga ner och genren avlivas."

Som du skriver, det är för sjutton bara att låta bli läsningen!

Människa (Terri), fokusera på det du faktiskt gillar och låt resten av den gränslösa cyberrymden vara!

finnjonna sa...

hear hear! :-)