onsdag 12 mars 2008

kvällskvisten

Väntar glatt på CSI som börjar snart. Va? nää, här ska inte sovas. Mår för bra för det och måste passa på. Trevlig testund med vännen med en ny upptäckt; päronmarmelad! Efterföljt av ännu ett avsnitt av Girls on the playboy mansion. Vem vill sova då? Inte jag. Hellre titta tv tills jag slocknar än ensam vrida mig i stora sängen. Det där senare... serien. Jag vet inte riktigt. Hela programmet är ju egentligen supersjukt, fast ändå glor jag. Alldeles för ofta. Tycker nästan det är trevligt i all sin tackyhet, och de är ju så söta, Holly, Kendra och Brigdet. Tre brudar med för mycket tuttar och blont hår. Det är som att leka med Barbie eller nåt. Utan att behöva leka. Barbiesarna gör det liksom själva.
Fast, när jag tänker efter, jag är alldeles för gammal för Barbie.

4 kommentarer:

Elin i Björken sa...

Å, päronmarmelad låter gott!

Kan också tipsa om Limecurd som alternativ till Lemoncurd. Limecurd på tex skorpor eller rostat bröd är hur gott som helst.

Passar mycket bra till annat "fiberfritt" intag, som tex Playboy-flickorna. :o)

/elin i björken

Anonym sa...

holly gillar jag! ^-^ alla kanske inte har alla hästar i hagen, men det finns det fler som inte har. de trivs ju verkligen med livet så jag tycker inte att det är fel att de bor där. de vill ju det. o mr hefner trivs ju ganska bra själv. ;) han ska ha cred! hehe.

Madde (maddepladder) sa...

Jag kan inte heller låta bli att glo, bäst är Kendras (tror jag hon heter va, yngsta tjejen?) skratt, det låter verkligen för**ligt, hahaha! :-)

finnjonna sa...

elin: Limecurd lät himmelskt. Det måste jag testa.

ingela: Holly är min favvo också även om alla tre är harmlösa sötnosar. Sötast är hef med de små munpussarna han delar ut till tjejerna :-)

madde: Kendras skratt ja! Jag asgarvar när hon kör igång. Som en traktor som inte vill starta eller nåt.