måndag 25 januari 2010

bingolotto

Det var länge sen jag spelade och slutade som vanligt utan vinst. Men det var helt ok för vi kollade ju just igår för att Marcus var med och vad fint det var alltihop! Lotta Engberg är verkligen skön, trevlig och verkar genuint intresserad och Marcus är Marcus. Det blev ett kanonprogram och jag som inte är ett dugg trött på att se honom i rutan eller någon annanstans njöt varje sekund.
Ni andra har massor andra kanaler att välja mellan. Bra va:-)
(Familjen Eliasson-Haag, med femåringen som i panik skriker -Nej nej nej, inte Birro igen! varje gång Marcus syns i TV får ta och skärpa er.
Vad sjutton gör en femåring framför program som kvällsöppet, Kattis & co eller för den delen annat där Marcus på sista tiden synts om han/hon har sådan fobi? Skriken säger inget om någon annan än er...)

Idag är en ny vecka och vi börjar den i Gävle. Min mamma och pappa har åkt på maginfluensa och jag tänker positivt så det bränner mellan öronen för att inte åka på den nu heller. Får se om det hjälper.
Det är pulkaåkning på schemat idag. Milo är taggad, liksom jag.
Men först blir det en tupplur.
Hep hopp.

12 kommentarer:

Birgitta sa...

Jonna!Din Marcus var ett enda charmknippe, bjöd verkligen på sig själv!Vi tror att han har varit den bästa gästen hos Lotta!
Nääee, ingen vinst här heller, men skit samma!
Ha det nu så bra, ta tio vitpeppar-korn(hela)och lek med Milo. Här är kallt, som fanken, så det blir inomhusgöromål.
Kramar!
Birgitta å Nyfikne Herrn

Anonym sa...

Att Marcus skulle göra sig bra även i Bingolotto har jag skrivit i nån tidigare kommentar..Mer passande och underhållande gäst får man leta länge efter. Som han bjöd på sig själv! Så glad och avslappnad, märktes att han kände sig bekväm:) DET BLIR ALDRIG FÖR MYCKET AV BIRRO:)
Lika mycket som jag skrattade ikapp med publiken när han drog sina roliga kommentarer, lika mycket rann tårarna när han stod upp o läste dikten. SÅ VACKERT och RÖRANDE. Vilken man du har, Jonna! Var rädda om varandra.
Vann inget på min lott heller men det gör mindre.. är glad att jag bestämde mig att sitta framför TVn de 2 timmarna:=)/ Tuvstarr

Anonym sa...

Hej! Marcus var jättebra i Bingolotto, toppenprogram ! Spelar inte Bingolotto i vanliga fall igår ingen lott, slut. Men det gick ju bra ändå med den fina musiken till Marcus,. Synd om dina föräldrar nu är det jobbigt, hoppas du klarar dig! Bry dig inte om fam E!m.fl . o Katttis. o Co. Åk pulka med Milo och ha kul.Krama Milogo ha det bra så länge.

Inna sa...

Jag kollade på Binglotto för en gångs skull, bara för att få se Marcus! Det var jättebra och jag gillar honom ännu mer.
Längtar tills han kommer tillbaka på fredagskvällarna.

Må så gott!

Anonym sa...

Såg inte Bingolotto igår, ska kolla på datorn senare ikväll, men har förstått att Marcus var så himla bra. Och jag är inte alls förvånad. Ska se På spåret via datorn också bara tiden är på min sida, vilket den inte varit några dagar.
Jag gillar att se och lyssna på Marcus, likväl som jag gillar att läsa det han skriver. Han är superduktig och underhållande. Du kan vara stolt som har en sån fin och duktig sambo!
Trist att dina föräldrar fått magsjuka, men jag hoppas ju allt ditt positiva tänkande hjälper så du inte blir sjuk. Men ta vitpepparkorn (hela) för säkerhets skull, tror det var 10 man skulle svälja ner på en gång.
Kul att åka pulka, det är väl lite mer snö i Gävle än i Norrköping. Kanske blev det sedan lite fika på stan också, du har väl nåt bra fikaställe i Gävle om jag inte minns helt fel.
Ha det gott, kram till dig och Milo! //Maggan1

Anonym sa...

Bäst var väl i fredags när M var både på svt 1 och tv 4 samtidigt
snacka om att se dubbelt;)
M.H

Sandra sa...

Hua! Hoppas du/ni inte åker på någon maginfluensa.
Har för mig att man ska svälja några vitpepparkonr med vatten för att försöka "mota Olle i grind".

Anonym sa...

Självklart är det jätteroligt att se sina anhöriga på tv,det tycker även vi.....men ibland blir det för mycket och jag tycker nog att Markus ska se till att spara lite på sitt ansikte......mao...håller faktiskt med den lille kille som skrek-----Birro,Birro.Han är för mycket på tv nu och sliter ut sig för mycket.Att bli sur på en femåring Jonna känns inte bra? Annars har jag stor ,nåja viss behållnining av din blogg..lär mig mer svenska. Harri

Anonym sa...

Har sett Bingolotto nu! Och visst är han bra din M! Mycket trevligt program, nästan som ett "Här är ditt liv" med glada, kul minnen. Märktes att Marcus var bekväm i situationen. Trevligt också att Marcus mamma var med!
Sen dikten om Dante, blev så berörd när han läste, tårarna trängdes för att få komma ut. Så vackert! Sköt om er riktigt ordentligt! Oj, jag är bara så berörd av orden till Dante.
Kram Maggan1 till dig, Marcus och till Milo, tanken går till Dante och också till Liten. Underbar avslutning på denna dag.

finnjonna sa...

Harri: Inte ett dugg sur på femåringen är jag!
Tycker det är lite charmigt faktiskt att han är trött på Marcus, men undrar samtidigt hur det kommer sig att han ser så mycket Birro på TV (programmen kommer ganska sent) och hur han kan ha tröttnat så. Min erfarenhet av femåringar är att de ofta kan se samma program/personer/figurer om och om igen i all evighet utan att tröttna märkbart.
Jag anser att det är föräldrarnas uppgift att se till sina barn och vad de tittar på och i det här fallet skriver familjen (mamman?) en putslustig kommentar om sin skrikande son på min blogg och tycker det säger allt om min man, medan jag håller fast vid att det snarare säger allt om föräldrarna.
Inget ont alls om barnet alltså!
Tack och hej.

Anonym sa...

Jonna, det här med 5-åringen som "tröttnat på Birro" har jag väl missat nånstans på vägen. Men håller med dig i din kommentar från början plus det du skriver till Harri! Ska en 5-åring se program typ Kvällsöppet? Varför ser föräldrarna Bingolotto om dom ogillar Marcus så mkt? Varför väljer föräldrarna Let´s dance om dom inte gillar deltagarna i programmet? Finns säkert fler frågor, men verkar som föräldrarnas ord snarare än en 5-årings, det är iaf min uppfattning.
Marcus och du är bara bäst!
Skrev kommentar nyss ang Marcus medverkan i Bingolotto, har äntligen haft tid att kolla via datorn. Kramar från Maggan1

Ann-Louise sa...

Marcus får man aldrig för mycket av!
Hoppas vi får se massor av honom i tv :)